Maria Nila Event – Robert Preston

Maria Nila Event – Robert Preston

Look & Learn with Robert Preston

Varmt välkommen till Maria Nila för att ta del av säsongens trender, mat och dryck och inspireras tillsammans med oss. 

I mer än ett kvarts sekel har Robert Preston varit synonymt med spetskompetens och kreativitet inom hårstyling som levererats med värme och humor. Allt började på Rita Rusk i Glasgow i mitten av 90-talet som sedan togs vidare till hans fars frisersalong. Vid sidan av salongsvärlden är Robert även en internationellt känd frisör och kreativ katalysator för de största företagen inom hår- och skönhetsbranschen. Hans arbete har publicerats i modemagasin såsom Vogue och Elle. Genom åren har han även gjort sig ett namn genom modevisningar under fashion weeks i Paris och Stockholm.

Idag är Robert stationerad i Stockholm där han driver en frisörsalong och studio tillsammans med sitt team och sin långa följeslagare tillika fru Lisa Preston. Preston team arbetar idag även med långfilmer, reklamfilmer, influencers, skådespelare och artister.

“Jag är så stolt över att få möjligheten att arbeta med Maria Nila och representera varumärket. Att vara en del av deras värderingar som företag gör att jag kan ha en direkt påverkan på hårbranschen och genom mitt arbete sträva efter en mer hållbar och vänligare värld och framtid.” – Robert Preston

2022.11.24, 17:00–21:00
Adress: Maria Nila, Andesitgatan 12, Helsingborg, Sverige
Språk: Engelska
Pris: 1.995 SEK/190 €/1.925 NOK/1.412 DKK (inkl. lättare måltid)

Fortsätt läsa