Maria Nila Kurs Colour Refresh

Creative Colour Refresh

LOOK & LEARN

CREATIVE COLOUR REFRESH - And how to take your creative look from the salon to your social media

I den här kursen går vi direkt in på det roliga! Förvänta er en kreativ, härlig, inspirerande och visuellt tilltalande kväll tillsammans med Maria Nila. 

Den här kursen kommer att lära er hur ni formulerar och mixar för att utöka användningsområdet av Colour Refresh både som problemlösare men framför allt även som ett kreativt, självklart verktyg i salongen – en behandlingsform som både har kostnadseffektivitet och kundens hårkvalitet i fokus!

En nyhet för i år är att ni även kommer kunna lära er hur ni tar era kreativa frisyrer från salongen ut i sociala medier och stärker ert varumärke digitalt. Det är dags att anamma de snabbat växande sociala mediekanalerna och lära dig hur du använder de här verktygen för att marknadsföra ditt företag. Vi kommer att täcka alla grunderna och visa dig hur enkelt det är att vara aktiv på sociala medier, få följare och nå nya kunder.

Välkommen till en kväll som kommer inspirera och lära er hur ni tar er salong till nästa nivå!

Datum & Tid: 2023.04.20, 17:00-21:00
Plats: Maria Nila AB, Andesitgatan 12 – Helsingborg

För att boka:
 Samtliga 
Maria Nila-kurser bokas via din säljrepresentant. Våra kurser riktar sig till professionella salonger och dig som är utbildad frisör.

Avbokningspolicy: Angiven policy gäller för samtliga MARIA NILA-utbildningar. Du har rätt att avboka din plats fram tills 5 arbetsdagar innan utsatt kurs, därefter debiteras fullt pris. Vid plötslig sjukdom som infaller mindre än 5 arbetsdagar innan utsatt kursdatum krävs läkarintyg.