Så skapar du en hårfärg i koppar hemma i 4 steg Så skapar du en hårfärg i koppar hemma i 4 steg

Så skapar du en hårfärg i koppar hemma i 4 steg

Röda hårfärger är kända för att vara livfulla och sticka ut från mängden. Att välja en hårfärg i koppar ger ditt hår ett varmare och piggare intryck och genom att hitta den rätta nyansen för dig kan det lyfta hela din look. Kanske är det därför vi ser en trend med kopparfärgade nyanser den här säsongen? Om du letar efter en enkel uppdatering av din sommarlook kan du vara kreativ med denna röda färgpalett!

Trendiga toner av koppar i håret

VI har länge sett trenden med inspirerande stilikoner som visar upp sina nya hår i koppartoner. Under Paris Fashion Week sågs Kendall Jenner med en fräsch kopparlook och Euphoria-stjärnorna Sydney Sweeney och Barbie Ferreira har också förnyat sig med olika versioner av denna röda nyans. Röda hårfärger är kända för att sticka ut och en kopparlook kommer garanterat att ge energi och liv till ditt hår när vi går in i den nya säsongen.

Från ljusa till mörka nyanser av koppar i håret

Koppartoner kan varieras för att skapa många olika nyanser, något som troligen bidrar till att det har blivit en populär hårfärg. Detta ger dig möjligheten att hitta rätt färg för din personliga stil, oavsett om du vill ha en fylligare och mer intensiv nyans eller ett ljusare och lättare resultat. Koppartoner passar bra för alla hårtyper, så varför inte fräscha upp och ge dina lockar en dos av dessa skimrande toner eller prova en ombré-stil för att skapa rörelse och djup i rakare hårtyper? Mångsidigheten gör koppar till en perfekt utgångspunkt för att hitta den nyans som bäst framhäver din hudton – för att ge dig och ditt hår extra glow i sommar!

Skapa kopparstilen

Med Color Refresh kan du låta din kreativitet flöda och leka med färgpaletten för att skapa rätt nyans för ditt hår. Den vårdande färgbomben med icke-permanenta färgpigment fräschar snabbt upp ditt hår för ett mer färgstarkt och glansigt resultat. Välj den klassiska Bright Copper för att få fram fler röda toner, eller skapa din egen mix för en ännu mer personlig och unik look.

Så skapar du en hårfärg i koppar hemma i 4 steg

Följ dessa 4 enkla steg för att skapa vårens trendiga hårfärg i koppar hemma med våra färgbomber Color Refresh:

  1. Tvätta ditt hår med schampo, skölj ur ordentligt och handdukstorka för att förbereda håret för inpackningen.
  2. Använd handskar och applicera Color Refresh jämnt i hela håret eller på de sektioner där du vill ha färgen, antingen med hjälp av fingrarna eller en kam.
  3. Låt inpackningen verka i 3–10 minuter beroende på vilken intensitet du är ute efter. Skölj med vatten för få bort överflödiga färgrester.
  4. Avsluta med att applicera balsam för att stänga hårets fjällskikt och låsa in fukt, och skölj sedan ur. Sedan är du redo att styla din nya kopparlook!

Färgen sitter kvar i ca 4–10 tvättar, beroende på hårets kvalitet och din hårfärg kan den sitta längre eller kortare. Testa Color Refresh på en sektion av håret först för att säkerställa att produkten ger det resultat som du önskar. Blek inte på hår som har behandlats med Color Refresh eftersom det kan orsaka missfärgning. Informera alltid din frisör när du har använt Color Refresh.