Retur 

När du handlar på marianila.se har du 14 dagar på dig att returnera din beställning från att den levererats. Du kan endast returnera en obruten förpackning, tänk därför på att inte öppna paketet om du vill skicka tillbaka det till oss. Vi mottar inte returer av produkter som inhandlats på annat ställe än marianila.se. 

Om du vill returnera din order måste du kontakta oss inom 14 dagar från leveransdagen. Du kan kontakta oss via mejl: contact@marianila.com eller per post: Andesitgatan 12, 254 68 Helsingborg. Du kan även använda Konsumentverkets standardformulär för ångerrätt och skicka det till oss per post eller mejl. Meddelandet ska innehålla ditt ordernummer, namn, adress och mejladress. 

Observera att du som kund står för returfrakt och är ansvarig för produkterna när de returneras till oss. Förpacka därför produkterna på lämpligt sätt för att minska risken att de skadas under leverans. 

Märk paketet tydligt och skicka till:  
Maria Nila AB 
Andesitgatan 12 
254 68 Helsingborg 
 
När din retur mottagits behöver den godkännas av Maria Nila. Om din retur är ogiltig återkopplar vi till dig via mejl. Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar. 

Reklamation 

Enligt svensk lag har du möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter att du köpt den, dock måste detta ske inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller endast fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt 

Kontakta oss på contact@marianila.com om du har mottagit en skadad eller trasig produkt. Ange ditt ordernummer och bifoga även bilder på den skadade produkten och förklara vad som är felet. Vi kommer då undersöka om din produkt är defekt eller felaktig och ge dig vidare instruktioner om reklamationen godkänns.  

Hittade du inte det du letade efter?

Läs svaren på de mest ställda frågorna i vår FAQ