Vår fabrik

Vi välkomnar dig till hjärtat av Maria Nila – vår fabrik – där vi utvecklar morgondagens hårvård.  

Beläget i södra Sverige hittar du vår egen produktionsanläggning. Här har vi ‘The Innovation Room’, laboratoriet där våra kemister utvecklar nya produkter. Du hittar också team som arbetar med trendspaningar och inköp av nya ingredienser, och ‘The Beauty Studio’ med plats för kreativitet och utbildning av fantastiska frisörer. I vår skönhetshub finns också vår produktion som skapar veganska skönhetsprodukter och ett lager som ser till att våra produkter tar sig till dig och salonger över hela världen. 

Genom att driva och äga hela processen från koncept till färdig produkt kan vi garantera och ta ansvar för en hälsosam arbetsmiljö. Denna kontroll av produktionen gör det också möjligt för oss att vara säkra på att vi följer Good Manufacturing Process (GMP), så att du kan lita på att vi arbetar med produkter av högsta kvalitet.  

Det går inte att ta några genvägar när det kommer till att producera riktigt bra hårvård. Vår skräddarsydda fabrik är designad för att producera hållbar skönhet med funktioner som ett tak med solpaneler, ett återvinningssystem för produktionens vattenförbrukning och cirkulär luftkondensering. Det gör att vår skönhetshub har kapacitet att producera 5000 produkter i timmen, samtidigt som den genererar mindre energi och utsläpp per producerad enhet än någonsin.  

Vår fabrik tar oss ett stort steg framåt mot att bli klimatneutrala i alla led av produktlivscykeln och göra vänliga och veganska skönhetsprodukter tillgängliga för dig.