Bemästra konsten av hårstyling med stylingpuder Bemästra konsten av hårstyling med stylingpuder

Bemästra konsten av hårstyling med stylingpuder

Hårstylingpuder är ett måste om du vill ge ditt hår volym, textur och stadga på ett enkelt sätt. Till skillnad från traditionella produkter ger dessa puder en lätt, mångsidig lösning som gör underverk på alla olika hårtyper och stilar.

Hårstylingpudrets många möjligheter

Maria Nilas hårstylingpuder är framtagna för att ge ett omedelbart lyft och textur utan att tynga ner håret. Dessa puder är perfekta för att skapa en rad olika looks, från avslappnande dag-till-dag-stilar till mer avancerade voluminösa frisyrer.

Power Powder: Din ultimata stylingpartner

Power Powder är en produkt som utmärker sig för den volymsökande personen som även vill ha en matt finish.

Hur man stylar:

  1. Spraya direkt på rötterna och massera försiktigt för att aktivera pudrets funktion som ger ett otroligt lyft och fyllighet till ditt hår. Använd på rent och torrt hår för att förbereda rötterna för voluminös styling eller för att ge håret lite extra textur inför flätning eller andra håruppsättningar.
  2. För de som älskar en modern look med textur, ger detta puder en matt finish som ger djup och fyllighet utan att se fettig ut. 
  3. Till skillnad från tyngre stylingprodukter ger detta puder en naturlig look. Du kan enkelt forma om eller bättra på frisyren under dagen utan att håret känns stelt.

Dry shampoo: Uppfriskning och volym i en spray

Maria Nilas Dry Shampoo är mer än bara en rengöringsprodukt; det är en styling-must-have som ger håret nytt liv och volym på några sekunder.

Hur man stylar:

  1. Spraya på rötterna för ett omedelbart lyft eller applicera i hela håret för extra textur. Den är perfekt för att snabbt fixa till håret och fräscha till det mellan tvättar.
  2. Sprayen absorberar snabbt överflödig olja i rötterna vilket får håret att både kännas och se ut att vara nytvättat.
  3. Eftersom den ger en grövre textur förstärker den volym och förenklar stylingen. Ditt hår får det grepp som behövs för att säkra långvariga uppsättningar och mer dynamiska, texturerade frisyrer.

Invisidry Shampoo: Osynlig stadga och textur

För dig som vill ha en mer diskret boost är Invisidry Shampoo perfekt för att skapa en naturlig förstärkt look utan att lämna ett spår.

Hur man stylar:

  1. Perfekt för alla hårfärger då den är osynlig, vilket gör den idealisk för diskreta touch-ups och för att ge lite extra volym utan några spår av sprayen.
  2. Denna spray ger en lättare volymboost som hjälper till att förstärka hårets naturliga textur utan att tynga ner det.
  3. Använd för att förbereda håret på styling genom att applicera produkten i rötterna för ett lyft eller genom längderna för en mer fyllig och texturerad look.

Cleansing Powder: Fräschar upp och ger lätt textur

Om du vill fokusera på känslan av rent hår samtidigt som du drar nytta av lätt textur och volym, är vårt Cleansing Powder precis det du letar efter.

Hur man stylar:

  1. Skaka flaskan ordentligt innan du försiktigt applicerar produkten på fett hår för att absorbera oljan. För att förenkla appliceringen kan du använda antingen dina fingrar eller en puderborste för att fördela produkten jämnt i håret.
  2. Detta puder absorberar överflödig olja och fräschar genast upp ditt hår utan att lämna något spår. Den ger en matt och fräsch finish.
  3. Fungerar bäst för att ge extra textur när du inte vill ha tyngden av en kraftigare produkt. Den kan också användas som avslutande produkt för att få ett mer matt resultat efter att du använt hårvax eller hårspray med mycket glans.

Maria Nila’s hårstylingpuder

Oavsett om du är ute efter en voluminös hårföning, en texturerad fläta eller en snabb uppfräschning under dagen så är det lätt att få din önskade look med hjälp av våra hårstylingpuder. Upplev enkelheten och effektiviteten hos våra stylingpuder och förvandla ditt hår till ett voluminöst och texturerat mästerverk på nolltid!