Maria Nila lanserar Scalp Treatments Maria Nila lanserar Scalp Treatments

Maria Nila lanserar Scalp Treatments

Vi utökar Care & Style-sortimentet med två produkter med fokus på hårbotten, utvecklade för att hålla hårbotten och håret i perfekt skick.

Head & Hair Heal-serien utökas med ett Soothing Serum, formulerat för att behandla kliande och flagnande hårbotten. Exfoliating Serum adderas till Purifying Cleanse-serien, framtagen för att exfoliera och rengöra hårbotten på djupet.


HEAD & HAIR HEAL SOOTHING SERUM

Ett lugnande serum för hårbotten med aktiva ingredienser som främjar hårbottens hälsa. Serumet är lätt och snabbabsorberande, vilket lugnar en torr, kliande och flagnande hårbotten. Detta serum är ett perfekt komplement för dig som redan använder Head & Hair Heal-serien, eller för dig som behöver komplettera din befintliga hårvårdsrutin. Serumet är dermatologiskt testat.

Så använder du Soothing Serum 

Serumet kan appliceras på en fuktig eller torr hårbotten. Produkten behöver inte tvättas ur och kan användas dagligen.

Nyckelingredienser 

Aloe Vera-extrakt minskar inflammation och har en lugnande effekt på hårbotten. Aloe Vera verkar för att minska irriterad och kliande hårbotten med en långtidsverkande lindrande effekt. Pepparmyntextrakt och koffein verkar milt kylande och ger en uppfriskande och uppvaknande känsla i hårbotten. Hyaluronsyra återfuktar och lugnar hårbotten så att den känns uppfriskad, återfuktad och mindre irriterad.

 

PURIFYING CLEANSE EXFOLIATING SERUM

En behandling som på 10 minuter varsamt exfolierar hårbotten med ingredienser som glykolsyra och AHA-syra. Denna produkt rengör hårbotten på djupet och avlägsnar orenheter och produktrester utan att torka ut håret. Framtagen för dig som upplever flagnande, kliande eller fet hårbotten. Serumet är dermatologiskt testat

Så använder du Exfoliating Serum 

Applicera på fuktig eller torr hårbotten innan du duschar. Dra droppar genom hårbotten, massera in och låt verka i 10 minuter innan du sköljer av. Följ upp med ditt favoritschampo och balsam.

Nyckelingredienser 

Glykolsyra (5%) behandlar effektivt huden och hårbotten. De små glykolsyramolekylerna går igenom hårbotten vilket leder till exfoliering och rengöring av hårsäckarna. AHA exfolierar döda hudceller från det övre hudlagret i hårbotten som blockerar porerna och hindrar återfuktning och återfuktning. Pepparmyntextrakt svalkar hårbotten för en uppfriskande känsla. Glacier Water har en rengörande och uppiggande effekt på hår och hårbotten och avlägsnar oljor och orenheter.