Madelaine Petsch är Maria Nilas nya globala ambassadör Madelaine Petsch är Maria Nilas nya globala ambassadör

Madelaine Petsch är Maria Nilas nya globala ambassadör

Maria Nila är stolta över att presentera skådespelerskan Madelaine Petsch som sin nya globala ambassadör. Känd för sin naturliga röda hårfärg och oklanderliga frisyr föll Madelaine som ett naturligt val för Maria Nila. Madelaine är uppvuxen på en växtbaserad kost och har under hela sin uppväxt haft ett stort intresse för djur och miljön.

”Alla som känner mig vet hur mycket jag bryr mig om djur och hållbarhet. Jag är så glad över att samarbeta med Maria Nila, ett företag som sätter båda dessa först – och som får mitt hår att se och kännas fantastiskt. Jag är stolt över att vara uppvuxen med fokus på miljö och en växtbaserad kost. Det håller inte bara mitt sinne och kropp stark, det är också i linje med mitt mål att leva en mer hållbar livsstil."
– Madelaine Petsch

Madelaine har senast synts i Riverdale och kommer vara med i nyinspelningen av den internationella franchisen The Strangers, för Lionsgate. Madelaine är en sann inspiration för sin generation och Maria Nila ser fram emot att samarbete med Madelaine under kommande år.