Maria Nila på Oscarsgalan Maria Nila på Oscarsgalan

Maria Nila på Oscarsgalan

Oscarsgalan är ett av de mest prestigefyllda evenemangen i underhållningsbranschen och allt som visas på röda mattan – eller i det här den fallet champagnefärgade mattan – kommer att pratas om. Därför älskar vi att se kändisar och stylister göra medvetna val på event som detta.

Marie Cain, prisbelönt hårstylist och ägare av Have a Nice Day Salon i Perth, stylade ett av Hollywoods stjärnskott, Olivia de Jonge, med 100 % veganska produkter från Maria Nila. Olivia spelade nyligen Priscilla Presley tillsammans med Austin Butler i Baz Luhrmanns Oscarsnominerade film Elvis.

Sno Olivias stil

Sno Olivia de Jonges stil

Kvällen innan galan tvättades Olivias hår och förbereddes med Structure Repair Shampoo och Structure Repair Conditioner tillsammans med True Soft Booster Masque. Efter tvätt fönades Olivias hår med Quick Dry Heat Spray för att skydda det från att skadas av värme.

Under stylingen använde Marie Styling Spray och Dry Shampoo när hon skapade en elegant men avslappnad uppsättning på Olivia.

“Dry Shampoo är min personliga favorit eftersom den ger mycket textur till håret och gör det väldigt enkelt att jobba med. Vi ville skapa en look som var fräsch och ungdomlig men som anspelar på den klassiska Hollywood-stilen.”, berättar Marie berättar om sin process och inspiration.

När uppsättningen var klar gick Marie in och förstärkte detaljerna med Maria Nilas Power Powder för att ge det en mjuk finish. Efter det avslutade Marie Olivias look med Styling Spray för att se till att den förblev lika vacker under hela Oscarsgalan.