ml till oz: Hur många milliliter och ounces är det i dina Maria Nila-produkter? ml till oz: Hur många milliliter och ounces är det i dina Maria Nila-produkter?

ml till oz: Hur många milliliter och ounces är det i dina Maria Nila-produkter?

Att växla mellan olika mätsystem kan kännas förvirrande, speciellt när du försöker få en uppfattning om hur mycket produkt det är i varje förpackning och hur de passar in i din dagliga rutin. Som ett svenskt företag är många av våra kunder och professionella partners vana vid det metriska systemet eftersom vi använder milliliter (ml) som standardmått på produkter i Sverige. För våra amerikanska vänner är det däremot vanligare att använda ounces (oz). För att förtydliga vad som är vad har vi tagit fram en enkel guide för att konvertera våra vanligaste produktvolymer från milliliter till ounces. Vi har givetvis även specificerat vilka mått som gäller i ml och oz på varje produkt för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Konvertera mellan ml och oz

Att förstå hur man konverterar dessa mått kan hjälpa dig att lättare visualisera mängden produkt i förpackningen och få en överblick över hur det passar in i din hårvårdsrutin. Oavsett om du är en frisör som planerar för flera appliceringar eller om du är en privatperson som försöker räkna ut hur länge din produkt kommer att hålla, så kan dessa konverteringar se till att du har all information redo för när den behövs.

Vanliga produktstorlekar i ml och oz

Här är några av de vanligaste produktstorlekarna som vi använder på Maria Nila och hur mycket det är i ounces:

50ml to oz

·  50 ml / 1.7 oz

·  Används för våra minsta waxförpackningar.

100ml till oz

·  100 ml / 3.4 oz

·  Perfekt för resestorlekar och för några av våra minsta förpackningar som håroljor och hårkräm.

150ml to oz

·  150 ml / 5.1 oz

·  Värmeskydd och volymmousse.

250ml to oz

·  250 ml / 8.5 oz

·  Standardstorlek på våra torrschampon.

300ml to oz

·  300 ml / 10.1 oz

·  Standardstorlek på våra fullstora balsam, färgbomber och vissa stylingprodukter.

350ml to oz

·  350 ml / 11.8 oz

·  Används för våra fullstora schampoflaskor.

400ml to oz

·  400 ml / 13.5 oz

·  Används ofta på våra största hårspray-flaskor.

1000ml to oz

·  1000 ml / 33.8 oz

·  Perfekt för salongstora produkter eller för de som gärna vill ha sina favoritprodukter i lager hemma.

Du behöver inte konvertera

Oroa dig inte. Du behöver inte använda något verktyg för att konvertera volymen och avgöra hur mycket produkt som finns i förpackningen; vi har redan förtydligat mängden på själva förpackningen. Visste du också att alla våra produkter har veganska ingredienser, är fria från parabener och sulfater samt har klimatkompenserade förpackningar?

Oavsett om du vill bunkra upp på ditt favoritschampo och balsam eller behöver reseförpackningar för din nästa resa så kan du hitta produkter i rätt storlek som passar dina behov. Vi har det du behöver i både milliliter och ounces.