Nyheter! Limited Edition Care Duos Nyheter! Limited Edition Care Duos

Nyheter! Limited Edition Care Duos

Nu lanserar vi limited edition Care Duos - våra mest älskade Care & Style-serier, Pure Volume, True Soft och Head & Hair Heal med schampo och balsam i ny, exklusiv 500 ml-storlekar. Få mer av dina favoriter och njut av en hårvårdsupplevelse som tar salongskänslan hem till dig.

Limited Edition Care Duos

Maria Nilas Care Duos är ett unikt sätt att njuta av ditt favoritschampo och -balsam i en större storlek som ger salongskänsla. 

Dina favoritserier

Finns i Maria Nilas bästsäljande Care & Style-serier - Head & Hair Heal, Pure Volume och True Soft. Välj den Care Duo som passar just din hårtyp. 

Ny exklusiv storlek

Care Duos kommer i en ny storlek med 500 ml-flaskor med pump, utformade för att återskapa den exklusiva "salongskänslan" hemma som gör din dagliga rutin till en professionell hårvårdsupplevelse. 

Hållbara material

För att återspegla Maria Nilas engagemang för hållbarhet är Care Duos delvis tillverkade av återvunnen PCR och den yttre förpackningen är tillverkad av FSC-material.

Pure Volume Care Duo

Pure Volume Care Duo

500 ml schampo och balsam
Maria Nilas hårvårdsseriePure Volume innehåller Provitamin B5 och är skapad för att ge håret extra volym och styrka.

Head & Hair Heal Care Duo

Head & Hair Heal Care Duo

500 ml schampo och balsam
Maria Nilas Head & Hair Heal är en lugnande och stärkande hårvårdsserie med lugnande aloe vera-extrakt som hjälper till att balansera ditt hår och hårbotten för en hälsosam look och känsla.

True Soft Care Duo

True Soft Care Duo

500 ml Shampoo & Conditioner
Maria Nilas True Soft-kollektion är formulerad med Arganolja, som återfuktar och återupplivar torrt hår och minskar frissighet.