Q&A med Madelaine Petsch Q&A med Madelaine Petsch

Q&A med Madelaine Petsch

Hej Madeleine! Vi är så glada över att välkomna dig till Maria Nila-familjen. Berätta, vad ser du mest fram emot med det här samarbetet? 

Jag har varit ett stort fan av varumärket under lång tid så jag är definitivt exalterad över partnerskapet. Jag är också stolt över att arbeta med ett företag med så starka värderingar inom miljö och hållbarhet! 

Du har vuxit upp med en växtbaserad kost. Varför är det viktigt för dig att använda veganska skönhetsprodukter? 

Det är verkligen viktigt för mig att försöka att inte påverka miljön eller djuren negativt med mina livsstilsval (så gott som jag kan!). 

På Maria Nila är en av våra grundläggande värderingar att vara vänliga, både mot håret, djuren och miljön. Vad får dig att le mest? 

Mina vänner, mitt jobb, min hund, att börja på en bra bok. Jag är ungefär som din vänliga mormor. 

Har du några go-to-rutiner som du bara inte kan släppa taget om, även om du är på resa eller på en inspelning? 

Ja! Varje morgon så badar jag ansiktet i isvatten, mediterar och använder Gua sha. Varje kväll applicerar alltid ett hårserum i håret innan jag lägger mig. Min favorit är True Soft Argan Oil från Maria Nila!  

Nyfikenhet är en annan sak vi är intresserade av på Maria Nila. Vad är en sak som folk inte vet om dig?  
Jag hoppade över sjunde klass. Konstigt, jag vet. 

Har du något guilty pleasure? 

Usch, ja. Reality-TV. Jag pratar Naked Attraction, the Challenge, Love is Blind, och the Circle. Det är mitt favoritsätt att koppla av. 

Tillsammans med att vara vänlig och nyfiken är en av våra grundpelare ärlighet. När känner du dig mest som dig själv? 

Jag skulle säga när jag skriver dagbok, känner mig riktigt kreativ på en inspelning eller pratar med människor som gör att jag känner mig trygg. 

Och till sist, en oundviklig fråga: berätta om din hårvårdsrutin! Vad är ett måste för dig? Vilka är dina favoritprodukter ur Maria Nilas sortiment? 

Jag tycker om att växla mellan serierna True Soft och Head & Hair Heal för schampo och balsam. True Soft Argan Oil är en underbar leave-in som jag använder under nätterna efter en lång dag av styling med värmeverktyg. De dagar jag inte tvättar håret (jag försöker att bara tvätta en gång i veckan) använder jag Invisidry Shampoo. 

 När jag har en look som behöver hålla länge använder jag Finishing Spray. Verkligen den starkaste hårsprayen jag har använt, håller mitt hår bakåtslickat till jag borstar det igen. En helig produkt för mig.