De bästa produkterna för vågigt hår De bästa produkterna för vågigt hår

De bästa produkterna för vågigt hår

Att skapa de avslappnade, texturerade strandvågorna i håret handlar inte bara om stil – det handlar om att vårda håret samtidigt som du omfamnar en naturlig vibe. Det är därför vi tagit fram hårprodukter för alla som vill skapa enkla vågor med produkter som vårdar både håret och miljön.

Att förstå vad vågigt hår behöver

Den vågiga hårtypen är vacker men kan också vara mer benägen att bli torr och frissig. Nyckeln till att ta hand om vågiga eller lockiga hårtyper är att se till att de håller en bra fuktnivå. För de med naturligt vågigt hår är målet att förstärka texturen samtidigt som frissigheten reduceras. Ett lockigt hår behöver ofta mer intensiva fuktbehandlingar för att definiera lockarna och hålla dem hälsosamma.

Hårprodukter för vågigt hår

  • True Soft Shampoo och Conditioner: Det är viktigt att börja med rätt grund. Vårt återfuktande schampo och balsam är specifikt framtagna för att vårda naturligt torrt hår och de är rika på oljor som ger riklig mängd fukt utan att tynga ner vågorna i håret.
  • True Soft Masque: En intensiv behandling för dem med torrt hår. Denna hårinpackning kan användas 1-2 gånger i veckan eller enligt behov för att vårda håret på djupet och bygga upp elasticiteten vilket förstärker hårets naturliga textur.
  • True Soft Argan Oil: Ideal för vågigt hår då denna lätta arganolja kan appliceras på antingen handdukstorrt hår eller torrt hår för att ge fukt, glans och mjukgöra håret. Fokusera på längderna för bäst effekt.
  • Curlicue Cream: Perfekt för att ge definition och skydda vågigt och lockigt hår från luftfuktigheten. Denna kräm bör appliceras på fuktigt hår och kommer att definiera lockarna och effektivt kontrollera frissigheten.

Hur man uppnår och underhåller vackra vågor i håret

  1. Rengör och mjukgör: Använd vårt återfuktande schampo och balsam för att rengöra håret utan att ta bort hårets naturliga, viktiga oljor.
  2. Behandla med hårinpackning: Använd inpackning regelbundet för att vårda håret på djupet och göra vågorna mer lätthanterliga och få dem att se friskare ut.
  3. Använd närande oljor: Efter du har tvättat håret applicerar du några droppar arganolja i hårtopparna. Detta ger inte bara fukt utan förbereder dina vågor för ytterligare styling.
  4. Definiera med hårkräm: För vågigt hår kan du med fördel använda en liten mängd Curlicue Cream med vatten i händerna och krama upp produkten i håret för lätt stadga och definition.
  5. Torka försiktigt: Låt håret få lufttorka eller använd en hårdiffuser på låg värme för att torka håret. Alternativt kan du försiktigt torka håret med en t-shirt för att vara så skonsam som möjligt mot dina vågor eller lockar.
  6. Vårda över natten: Byt ditt vanliga örngott till ett satinörngott för att minska friktionen när du sover, något som hjälper vågorna att hålla sig släta och reducerar att håret trasslar sig eller går av.
  7. Texturisera: För att förstärka vågorna kan du applicera Ocean Spray i handdukstorrt hår. Den är perfekt för att ge extra textur och volym vilket behövs för att skapa den perfekta strandlooken.
  8. Avslutning: Säkra dina vågor med Styling Spray för en långvarig frissfri finish.

Vackra vågor

Våra noggrant producerade produkter hjälper dig inte bara att uppnå vackra och definierade vågor utan ser också till att ditt hår håller sig friskt och fullt av liv. Genom att följa dessa enkla steg och införa högkvalitativa hårprodukter i din rutin kan du njuta av ditt hårs naturliga skönhet och släppa vågorna fria.