HOME OF MARIA NILA MASTERCLASS HOME OF MARIA NILA MASTERCLASS

HOME OF MARIA NILA MASTERCLASS

Elevating Your Mastery in Creative Styling, and Textured Hair

KURSBESKRIVNING

Denna vår är ni välkomna att delta i en heldag med Maria Nila, på vår fabrik i Helsingborg, inkluderat två masterclasses. Dagen innehåller föreläsningar och praktiska workshops handledda av Maria Nila experter. Upptäck hemligheterna bakom perfekta lockar och ta del av kreativa styling tekniker som kommer att kunna inspirera och lyfta ditt arbete i salongen.

MASTER CLASSES

THE FUZZ ABOUT CURLS

Uppnå en djupare förståelse för texturerat hår, dess unika egenskaper och hur man förvandlar trassligt frizz till definierade lockar. Lär dig konsten att framhäva hårets naturliga former och egenskaper för ökat förtroende hos kunder med texturerat hår.

TRENDS IN STYLE 

Det är dags att släppa lös din kreativitet och ta chansen att uppdatera dig i de trender som dina kunder efterfrågar, genom att lära dig nya och finslipa befintliga stylingtekniker. Utmana gränser och lär dig nya tekniker under handledning av Maria Nilas utbildningsteam.


FACTORY TOUR

Få exklusiva insikter i tillverkningsprocessen av hårvårdsprodukter. Vi guidar dig genom vår fina fabrik för att förstå vetenskapen bakom de verktyg och produkter du använder varje dag och skaffa dig kunskap som sträcker sig bortom salongen.

SPRÅK: Denna kurs kommer primärt hållas på svenska, delvis på engelska.
PRIS: 1595 SEK exkl. VAT
DATUM: 2024.03.11
TID: 10:00-17:00
ADRESS: Maria Nila Fabriken, Andesitgatan 12, Helsingborg


Lunch ingår.
Kontakta din lokal Maria Nila säljrepresentant för bokning och mer information