Maria Nila

Education Labs

Maria Nila EDUCATION LAB är våra grundläggande utbildningar samlat i olika inspirerande koncept för samtliga produktlinjer. I våra Education Labs får du full kunskap om Maria Nilas produkter! Här guidar vi dig genom produktsortimentet och ger dig all kunskap och inspiration du behöver för att kunna arbeta med produkterna i din salong samt hur du rekommenderar dem till dina kunder.

Efter du deltagit i någon av våra Education Labs har du unik insikt om användningsområden, funktion, ingredienser och fått ta del av utbildarens bästa tips hur produkterna kan användas tillsammans eller var för sig för bästa resultat.

FÖR VEM: Maria Nila Education Labs passar både dig som inte tidigare arbetat med produkterna eller för dig som har grundläggande kännedom som behöver fräschas upp med ny kunskap och inspiration.

HUR MAN BOKAR: Samtliga EDUCATION LABS kan tas del av online eller on site; som fysisk kurs på er salong med en kreativ workshop. Du bokar genom att kontakta din MARIA NILA säljrepresentant. Vid eventuella frågor tveka inte på att kontakta oss på education@marianila.com

Care & Style

MARIA NILA CARE & STYLE LAB är kursen som introducerar dig för våra älskade schampon, treatments & balsam.
Vi dyker in i uppbyggnaden av ett hårstrå, viktiga faktorer så som PH nivåer och unika fördelar med varje produkt.

Efter denna kurs vet du med säkerhet vilka produkter du ska rekommendera din kund!

Style & Finish

MARIA NILA STLYE & FINISH LAB kommer presentera dig för vårt stylingsortiment, lära dig om ingredienser och unika fördelar varje produkt har.

Vi presenterar olika sätt att använda produkterna på både enskilt och hur du kan mixa dem tillsammans, efter kursen kommer du ha en bra produktkännedom och känna dig inspirerad att använda produkterna på sätt du tidigare inte kunnat ana.

Colour Refresh

COLOUR REFRESH LAB är en inspirerande kurs där du lär dig allt om våra direct colors och som ger det du behöver för att använda produkten i din salong.

Vi inleder med en djupgående utbildning i fakta, ingredienser och vårdande egenskaper samtidigt som vi delar med oss av våra bästa recept. Du blir dessutom introducerad för olika användningsområden så som färgkorrigering, neutralisering eller förbehandling!

Bleach Collection

BLEACH COLLECTION LAB Tar dig genom SILVER BLEACH alldeles särskilda egenskaper och ger dig full insikt om vår BALAYAGE BLEACH samt den enastående efterbehandlingen SILVER SHOT.

Under denna kurs ger vi dig fundamental kunskap i hela kollektion samt hur man bör tänka och arbeta för att nå önskat resultat, och självklart delar vi även med oss av våra bästa tips & appliceringstekniker!