Bästa hårinpackningen för dig Bästa hårinpackningen för dig

Bästa hårinpackningen för dig

Upptäck grunden till ett riktigt hälsosamt hår med Maria Nilas vårdande inpackningar. Våra inpackningar är formulerade för att ge ett mjukt och glansigt resultat och stärka ditt hår, oavsett vilken hårtyp du har. Lär dig allt om våra inpackningar och hur du kan ta din hårrutin till nästa nivå.

Vad är en hårinpackning?

Innan vi fördjupar oss i våra hårinpackningar är det bra att förstå vad dessa essentiella produkter faktiskt är. En hårinpackning är som en spa-dag för ditt hår och ger mer intensiv näring och återfuktning än ditt vanliga balsam. Med fantastiska ingredienser gör en inpackning underverk för att återuppliva, reparera och förbättra hårets allmänna hälsa. 

Bästa hårinpackningen

Eftersom alla hår är unika är den bästa inpackningen den som är en perfekt matchning för  dina behov. Börja med att identifiera de utmaningar du har med ditt hår eller det resultat du vill ha, oavsett om det handlar om att främja hårväxt eller reparera skadat hår. 

Visste du att alla Maria Nilas hårinpackningar kan kombineras med schampon och balsam från alla våra hårvårdsserier? Det betyder att du kan skapa en personlig rutin som hjälper dig att uppnå ditt drömhår.

Bästa hårmasken för hårväxt

Om du vill skapa de bästa förutsättningarna för att ditt hår ska växa finns det två viktiga saker att tänka på – ta hand om hårbotten och förebygg att håret går av. 

En frisk hårbotten är grunden för att håret ska växa. De flesta inpackningar är formulerade för att bara behandla längderna och är för tunga för att användas i hårbotten, men Head & Hair Heal Masque med Aloe Vera, Piroctone Olamine och Vitamin E är skapad för att lugna torr hårbotten och stärka ditt hår. Har du ont om tid? Gör Head & Hair Heal Booster Masque till din go-to, en 3-minutersbehandling som ersätter hårinpackning och balsam och kan appliceras i hårbotten och längderna. 

För hår som går av, särskilt efter kemiska behandlingar eller för mycket värmestyling, är Structure Repair Masque med reparerande algextrakt perfekt för att återuppbygga hårets naturliga styrka och glans. Lockigt hår kan också gå sönder när det är torrt eller skadat, så en närande mask som Coils & Curls Finishing Treatment är ett måste om du vill få håret att växa. 

Hårinpackning för skadat hår

Våra must haves för skadat hår är formulerade för att rädda och återuppliva även det mest slitna håret. För kemiskt behandlat och värmestylat hår, välj Structure Repair-kollektionen med både en hårinpackning och den snabbverkande Booster Masque som skapar glans och stärker på bara 3 minuter. 

Bästa inpackningen för blekt hår

Att behålla din härliga färg ska inte slita på ditt hår. För blekt hår rekommenderar vi hårinpackning Sheer Silver Masque med Björnbärsextrakt och Violetta pigment som bevarar de kalla blonda nyanserna, ger näring och stärker ditt hår. Sheer Silver Booster Masque är en inpackning och balsam ett och har en perfekt storlek för att ta med på semestern, så du är redo att neutralisera gula toner som kan uppstå av sol och bad. 

Om du har blekt eller färgat hår och vill maximera glansen men ändå vara snäll mot färgen är Luminous Colour Masque ett bra tillägg till din rutin. Hårinpackningen innehåller Granatäppleextrakt som ger näring och framhäver slingorna och färgskiftningar i ditt hår. För att spara tid med ändå få ett glansigt och återfuktat resultat kan du alternera med Luminous Colour Booster Masque. 

Bästa inpackningen för torrt hår

När ditt hår törstar efter fukt kan du använda våra toppval för torrt hår. True Soft Masque med Arganolja är en extra återfuktande hårinpackning som gör det mjukt och minskar frissighet. Behöver du en snabb fuktboost? Välj True Soft Booster Masque för en uppfräschning på bara 3 minuter. 

Väldigt återfuktande inpackningar kan ibland vara lite för tunga för finare hår. För tunnare, torrt hår är vår favorit Pure Volume Masque med Provitamin B5 som näring utan att minska volymen i håret.

Så ofta ska du använda hårinpackning 

Hårinpackningar gör underverk, men det är viktigt att hitta en balans som fungerar för just ditt hår. Vår rekommendation är att använda en hårinpackning i din rutin 1-2 gånger i veckan. Om du använder inpackningar för ofta kan det bli för mycket av det goda och tynga ner håret, så hitta den perfekta balansen som gör att ditt hår ser ut och känns som bäst. 

Börja din rutin med att schamponera håret två gånger för att få bort smuts och produktrester. Applicera sedan inpackningen och låt verka i 5-10 minuter. Eftersom schamponering öppnar upp hårets fjällskikt är det bästa tillfället för att verkligen vårda håret på djupet. Skölj ur och avsluta med ett balsam som stänger hårstrået och låser in alla de aktiva ingredienserna i inpackningen.