Så skapar du en enkel sommarfrisyr med French Chic Volume i 6 enkla steg Så skapar du en enkel sommarfrisyr med French Chic Volume i 6 enkla steg

Så skapar du en enkel sommarfrisyr med French Chic Volume i 6 enkla steg

När sommaren och våren närmar sig längtar vi efter en look med volym och textur. Den här säsongen hämtar vi inspiration till en vacker sommarfrisyr från en klassisk stil med fransk touch som ger en mjuk men ostylad känsla. För att skapa French Chic-looken rekommenderar vi att du använder Maria Nilas Pure Volume Beauty Bag med schampo och balsam i både full- och resestorlek, för att hålla ditt hår lekfullt och volymiöst både hemma och på resan. Om du vill skapa denna look ligger hemligheten i att addera mjukhet till topparna och ge ditt hår volym som håller hela dagen. Se hur du skapar volym och textur i 6 enkla steg!

6 steg till vackert sommarhår med en naturlig och fransk touch

6 steg till vackert sommarhår med en naturlig och fransk touch

  1. Börja din rutin med att skölja igenom håret noggrant med vatten. Applicera sedan en liten mängd Pure Volume Shampoo i håret och arbeta in i hårbotten. Skölj och upprepa processen med en andra omgång schampo. På så sätt får du en effektivare rengöring och rätt volymgivande effekt.
  2. Följ upp med Pure Volume Conditioner, eftersom balsam stänger hårets fjällskikt för att fånga in de aktiva ingredienserna och ge skydd. För att hålla ditt hår friskt rekommenderar vi också att du använder Pure Volume Masque en gång i veckan innan balsam.
  3. När ditt hår är fuktigt och försiktigt utrett, tillsätt Quick Dry Heat Spray för att skydda längderna och addera Ocean Spray för att skapa mer textur. Föna ditt hår tills det är ungefär 80 procent torrt.
  4. Dela upp håret i två sektioner och börja arbeta på den nedre delen. Använd en rundborste för att forma ändarna på håret. Försök att hålla sektionerna som du inte arbetar med ur vägen för att göra ditt hår mer hanterbart. Om du inte är bekväm eller van att arbeta med en rundborste kan du skapa samma look genom att föna håret tills det är helt torrt och sedan arbeta med en stor locktång i ändarna.
  5. När håret är torrt och har fått den form du vill kan du applicera lite Power Powder i rötterna. Det kommer ge din look ett mer luftig och voluminöst resultat och ge stadga som håller. Om du upplever att ditt hår har tappat en del av sin volym under dagen kan du återaktivera Power Powder genom att arbeta igenom fingrarna i ditt hår.
  6. Avsluta looken med att tillsätta några droppar True Soft Argan Oil i längderna för ett glänsande och friskt hår.

Hårprodukter för volym och mjuk struktur

Blev du inspirerad att skapa den här enkla sommarfrisyren med massor av volym? Vi har listat alla produkter du behöver för ett sommarhår som håller länge:

 

Få mer inspiration för dina sommarlooks