Maria Nila presenterar The Friendly Collection 2022 Maria Nila presenterar The Friendly Collection 2022

Maria Nila presenterar The Friendly Collection 2022

Den här våren lanserar Maria Nila The Friendly Collection med t-shirts, sweatshirts och en tote bag. Med kollektionen vill vi uppmuntra vårt community att Be Friendly, Act Honest och Stay Curious när vi tillsammans arbetar för en vänligare värld.

Maria Nila presenterar The Friendly Collection 2022

Produkterna i kollektionen är dekorerade med broderade eller tryckta detaljer med Maria Nilas vägledande värderingar – Act Honest, Stay Curious och Be Friendly. För att bidra till en vänligare värld donerar Maria Nila 10% av all försäljning av kollektionen till vår partner The Perfect World Foundation som arbetar för bevarandet av vilda djur. I år kommer donationen att bidra till The Sloth Institute of Costa Rica och deras insatser för att skydda och bevara sengångarna.

Alla produkter i The Friendly Collection är tillverkade av material som är snälla mot både planeten och personen som bär dem. Vi använder oss endast av organisk bomull och återvunnen polyester som tagits fram eller odlats på ett sätt som inte skadar människor, djur eller miljön. Försörjningskedjan är certifierad av flera oberoende organisationer och standarder som visar på att produktionen har gjorts med respekt för planeten i varje steg.

Kollektionen

T-shirt

Kollektionen: T-shirt

T-shirtarna i unisexmodell är gjorda i 100% organisk GOTS-certifierad bomull och kommer i färgerna Skye Blue och Hibiscus Pink. T-shirtarna har en klassisk passform med rund ringning och finns i storlek S-XXL. T-shirten pryds av Maria Nilas värderingar Stay Curious eller Act Honest tryckt i kontrasterande färg över bröstet.

Sweatshirt

Kollektionen: Sweatshirt

Kollektionens sweatshirts i unisexmodell är gjorda av 85% organisk GOTS-certifierad bomull och 15% återvunnen polyester och kommer i färgerna Pear Green och Mottled Oat. Tröjorna är gjorda i ett mjukt material med borstad insida, har en rund ringning och finns i storlek S-XXL. Sweatshirten har Maria Nilas motto Be Friendly broderat över bröstet i en kontrasterande färg.

Tote Bag

Kollektionen: Tote bag

Tote bagen i off-white är tillverkad av 80% organisk bomull och 20% återvunnen polyester och rymmer allt du behöver ha med dig, från dina veganska hårvårdsfavoriter till din laptop eller träningskläder. Tote bagen med två handtag har Maria Nilas värderingar Be Friendly, Stay Curious och Act Honest tryckt i rosa.