Presenter till honom – 5 julklappar och presenter till män Presenter till honom – 5 julklappar och presenter till män

Presenter till honom – 5 julklappar och presenter till män

Behöver du tips på presenter när du shoppar till din pojkvän, pappa eller bror? I den här listan har vi samlat våra 5 bästa hårvårdstips som passar oavsett vem du ger bort dem till. Upptäck alla presenter till honom! 

Se även våra 5 tips på presenter till henne!

Presenter till din pappa, pojkvän eller bror

Att hitta en present som kommer att uppskattas av din pojkvän, bror eller vän kan vara en riktig utmaning. Oavsett om du vill ge stylingexperten roliga nya produkter eller hjälpa personen som alltid är på språng att underhålla sin look, så har vi det du behöver. 

5 tips på presenter till män

Minerals Schist Wax
  1. Minerals Schist Wax

Hårvax är för många en klassiker bland stylingprodukterna, men ett 100% veganskt hårvax är inte lika vanligt vilket gör den till en utmärkt present. Minerals Schist Wax är ett krämigt och formbart fibervax med låg glans som ger en slät finish, och kan användas för att skapa en wet look i kort till medellångt hår.

 

 

Styling Cream
  1. Styling Cream 

Ett lättare alternativ till ett traditionellt hårvax är Styling Cream, som ger både kontroll och en lätt glans. Detta är också ett bra alternativ om du handlar till någon med lockigt hår eftersom det också kan användas för att definiera lockar.

 

Salty mist
  1. Salty Mist

Om du känner någon som älskar sommaren och som vanligtvis kör på en lätt stylad look, då är en Salty Mist det rätta valet. Saltvattensprayer ger både textur och vågor med strandkänsla. Det här är en mångsidig produkt som kan användas i vått och torrt hår och fungerar lika bra för kort och långt hår.

 

Dry Shampoo

  1. Dry Shampoo 

Enkla och snabba lösningar som sparar både tid och ger nytt liv till håret är alltid uppskattade presenter. Vårt klassiska Dry Shampoo fräschar omedelbart upp fett hår mellan tvättar och kan användas som en stylingprodukt för att ge volym, stadga och textur.

 

Purifying Cleanse Shampoo
  1. Purifying Cleanse Shampoo

För den som använder mycket stylingprodukter är det bra att vårda håret med djuprengörande schampo. Om produkten är gjord med veganska ingredienser och rengör på djupet utan att torka ut? Ännu bättre! Purifying Cleanse Shampoo kommer att göra just det och lämna håret med en fräsch känsla.