Presenter till henne – 5 julklappar och presenter till tjejer Presenter till henne – 5 julklappar och presenter till tjejer

Presenter till henne – 5 julklappar och presenter till tjejer

De speciella personerna i ditt liv förtjänar bara det bästa, och vad är bättre än vegansk hårvård som är vänlig mot ditt hår, djur och planeten? Möjligen en användbar presentguide så att du kan hitta den perfekta presenter till henne oavsett om du letar till din flickvän, syster eller mamma.

I den här listan har vi samlat 5 av våra hårvårdsfavoriter, från fuktgivande hårmasker till smarta stylingprodukter. Vem vet, du kanske till och med hittar något att lägga till på din egen önskelista!

Se även våra 5 tips på presenter till honom!

Presenter till mamma, flickvän eller syster

Ska du köpa present till flickvännen som kan allt om hårvård, systern som alltid är på språng eller bästa vännen som redan verkar ha allt? De kan vara knepiga att hitta en bra present till, men med snabbverkande hårbehandlingarfärginpackningar eller veganska stylingprodukter är du rätt ute.

5 presenter och julklappar till tjejer

Gift Box

 

 1. Gift Box
  I år har vi samarbetat med den svenska konstnären Siri Carlén för att skapa presentaskar i färgstark design utifrån dofterna i våra hårvårdsserier. Varje Gift Box innehåller ett schampo på 350 ml och balsam på 300 ml, tillsammans med en True Soft Argan Oil 30ml som en extra gåva från oss. Hitta den rätta Gift Boxen för dig!

  Shimmer Spray
 2. Shimmer Spray 
  Shimmer Spray är en lätt spray med shimmerpartiklar som ger ditt hår glans samtidigt som den minskar frissighet. Eftersom Shimmer Spray inte ger någon stadga är den perfekta att kombinera med andra hårsprayer för att ge extra lyster till din look. Shimmer Spray har också utsets till en av årets bästa presenter av Vogue Scandinavia!  

  Booster Masque
 3. Booster Masque
  De nya Booster Masques är superhjältar för håret med 10 gånger mer aktiva ingredienser och 50% doft än hårinpackningar, för att ge mjukt och glansigt hår på bara tre minuter. Inget mer behov av att använda både balsam och en hårmask för att få salongsresultat! Booster Masque är också perfekt att ta med på resor eller för att boosta håret när du har ont om tid.

  Cream Heat Spray
 4. Cream Heat Spray
  Värmeskydd är ett måste för den som gillar att göra föna ut håret eller använda värmeverktyg för att styla håret. Med en närande krämbaserad spray som Cream Heat Spray är det också ett sätt att tillföra fukt och mer glans.

  True Soft Argan Oil
 5. True Soft Argan Oil 
  Mjukt, glänsande och hår som inte känns frissigt är drömmen för många, och att ge någon hårolja med arganolja går alltid hem. True Soft Argan Oil återfuktar och stärker håret och fungerar för alla hårtyper, vilket gör det till en fantastisk present till alla på din inköpslista.