Årets Gift Boxes är här! Årets Gift Boxes är här!

Årets Gift Boxes är här!

När säsongen av högtider och julförberedelser börjar närma sig lanserar vi nu årets Gift Boxes. Den här community-favoriten är den perfekta presenten med vegansk hårvård och en unik design att antingen ge bort till någon speciell eller unna dig själv med. 

I år har vi samarbetat med den svenska konstnären Siri Carlén för att utforska sambanden mellan dofter och visuella upplevelser. Dofterna i var och en av Maria Nilas Care & Style-serier har tolkats och resulterat i sex färgglada Gift Boxes, som även är gjorda för att återanvända som förvaring för dina skönhetsfavoriter eller skrivbordssaker. Våra Gift Boxes kommer i begränsad upplaga och säljs endast på salonger och på marianila.se.

Samarbetet med Siri Carlén

Samarbetet med Siri Carlén

Siri Carlen är en svensk konstnär, illustratör och designer som skapar tyger för stora inredningsföretag, kläder för kändisar, skulpturer för globala utställningar och konstverk till skyltfönster. Siri beskriver sig själv som besatt av färger inspirerade av naturen och det historiska hantverket, vilket också är en del av hennes design av årets Gift Boxes.

”Alla dofter ser olika ut; tjocka, tunna, starka eller bleka. Andra har distinkta personligheter som en vinglig linje eller en blob. Du måste bara vara lekfull och ha ett öppet sinne för att se hur de hänger ihop.”

– Siri Carlén om hennes inspiration bakom skapandeprocessen.

Årets Gift Boxes

Varje Gift Box innehåller ett schampo på 350 ml och balsam på 300 ml från en av våra Care & Style-serier, så att du kan hitta det bästa kitet för ditt hår. Gift Boxes kommer också med en True Soft Argan Oil 30ml som en extra gåva från oss. True Soft Argan Oil absorberas snabbt i håret och tillför fukt utan att tynga ner håret, och har en mjuk doft av vanilj, ros och jasmin. 

Som med alla Maria Nilas produkter är Gift Boxen och produkterna 100% veganska och djurvänliga. Produkterna är producerade i Sverige, vilket garanterar hälsosamma arbetsförhållanden och hög kvalitet på ingredienserna.

 

Hitta rätt Gift Box till dig själv eller att ge bort

Maria Nila Head & Hair Heal Gift Box

Om du har känslig eller torr hårbotten
Head & Hair Heal Gift Box är det ultimata kitet för en känslig och torr hårbotten. Lugnande och återfuktande Aloe Vera, balanserande Piroctone Olamine och hårväxtstimulerande peptider ger ditt hår och hårbotten en fräsch känsla. Head & Hair Heal-serien är gjord med en allergenfri parfym och har en doft av vit jasmin och lindblomma tillsammans med fräscha och blommiga toppnoter.

 

Maria Nila True Soft Gift Box

Om du har torrt eller lockigt hår
True Soft Gift Box kommer att återfukta torrt hår och ge lockigt hår lite extra kärlek. Formulerad med mjukgörande arganolja, skyddande sheasmör och fuktbevarande rapsolja. True Soft-serien har en mjukt blommig doft av lilja, jasmin och ros med toppnoter av citrusfrukter.

 

Maria Nila Sheer Silver Gift Box

Om du har blont eller blekt hår
Slipp besvär med gula toner i håret med hjälp av Sheer Silver Gift Box. Violetta pigment hjälper till att neutralisera guldiga nyanser och björnbärsextrakt förstärker blont hårs naturliga glans. Schampot och balsamet ger också en reparerande och långvarig mjukgörande effekt tack vare vegetabiliskt protein. Sheer Silver-serien har en fruktig och blommig doft av jasmin, viol, apelsin och grapefrukt

 

Maria Nila Pure Volume Gift Box

Om du har tunt eller platt hår
Letar du efter lite extra volym? Pure Volume Gift Box kommer att boosta tunt hår med Provitamin B5 och stärkande moringaolja för ett volymgivande hår med en fylligare känsla och finish. Pure Volume-serien har en doft av neroli, citron och hyacint för en fräsch känsla.

 

Maria Nila Structure Repair Gift Box

Om du har skadat eller kemiskt behandlat hår
Structure Repair Gift Box är en superhjälte med reparerande algextrakt och mjukgörande veteprotein. Kemiskt behandlat, slitet och skadat hår blir mjukt och smidigt med naturlig, hälsosam lyster. Structure Repair-serien har en mjuk doft av vanilj och jasmin tillsammans med inslag av lavendel och lakrits.

 

Maria Nila Luminous Colour Gift Box

Om du har färgat hår eller behöver extra glans
Luminous Color Gift Box bevarar färgat hår längre genom granatäppleextrakt och Color Guard Complex medan antioxidanter skyddar och vitamin F stärker håret och ger naturlig glans. Luminous Color-serien har en fruktig doft av äpple, björnbär och persika.