Booster Masque - hårbehandling som gör ditt hår mjukt och glansigt på 3 minuter Booster Masque - hårbehandling som gör ditt hår mjukt och glansigt på 3 minuter

Booster Masque - hårbehandling som gör ditt hår mjukt och glansigt på 3 minuter

Vi lanserar Booster Masque, sex snabbverkande avslutande hårbehandlingar som på 3 minuter kombinerar kraften av balsam och hårinpackning – så att du alltid har tid att få ett fantastiskt hår. Här kan du läsa mer om hur du enkelt kan få mjukt och glansigt hår med våra Booster Masques! 

Snabbverkande hårbehandling för ett mjukt och glansigt hår

När du tvättar håret med schampo blir pH-värdet förhöjt vilket öppnar hårstråets fjällskikt. Det är ett perfekt tillfälle för att använda en hårmask som ger håret näring, och är anledningen till varför du borde avluta med balsam som sänker pH-värdet och stänger fjällskikten igen.  

Men ibland har vi helt enkelt inte tid att göra en trestegsrutin eller plats i väskan att packa ner en hårinpackning – trots att vi ändå vill ha ett glänsande och mjukt hår. Därför har Maria Nila utvecklat sex nya Booster Masque, en i varje Care & Style-serie, som är fulladdade med aktiva ingredienser och ett lägre pH-värde så du inte behöver använda balsam eller hårinpackning efter schampo.

Fördelar med hårbehandlingen Booster Masque – få mjukare och glansigare hår snabbt

Booster Masque är en multifunktionell produkt i fickformat som ger dig ett snabb resultat. Dessa hårhjältar kommer boosta ditt hår, spara dig tid, och skapa mjukare och glansigare hår som av att du kommer direkt från salongen även när du språng eller reser. 

Några av fördelarna med Booster Masque: 

  • Lågt pH-värde, inget balsam behövs efter att du har använt en Booster Masque
  • Laddade med 10 gånger mer aktiva ingredienser och 50% mer doft än en hårinpackning, för att ge ett resultat som håller länge 
  • Colour Guard Complex skyddar håret från färgförlust som uppstår vid tvätt och styling 
  • Förpackningen är gjord av 100% återvunnen aluminium och plast

Så använder du Booster Masque

  1. Schamponera ditt hår och skölj ur 
  2. Applicera Booster Masque, fokusera på längderna 
  3. Låt verka 3 minuter 
  4. Skölj ur 
  5. Njut av glänsande och mjukt hår!

Vilken Booster Masque är din perfekta hårbehandling

Om du har färgat hår

På bara 3 minuter gör Luminous Colour Booster Masque din hårfärg mer levande. Innehåller granatäppleextrakt och Colour Guard Complex som stärker och skyddar färgat hår

Om du har skadat hår 

Structure Repair Booster Masque gör ditt hår starkare och mer motståndskraftigt. Innehåller reparerande algextrakt som bygger upp och skyddar skadat hår

Om du har känslig eller torr hårbotten

Mjäll, irriterad eller oljig hårbotten? Head & Head Heal Booster Masque passar utmärkt för dig som har känslig eller torr hårbotten och hjälper dig att balansera hårbotten. Denna Booster Masque innehåller vitamin E och aloe vera som lugnar och skyddar, och kan appliceras i både hårbotten och längderna.

Om du har torrt hår

Naturligt torrt hår behöver behärska konsten att vara både mjukt och starkt. True Soft Booster Masque med arganolja ger näring och hjälper till att återfukta och tämja frissigt hår. 

Om du har tunt och fint hår

Prova Pure Volume Booster Masque som innehåller provitamin B5 som mjukgör och behandlar tunt hår utan att tynga ner. 

Om du har blont eller blekt hår 

Det finns ingen tid för matt och livlöst blont hår, därför ger Sheer Silver Booster Masque din look skinande igen. Formuleringen innehåller violetta pigment som neutraliserar gula toner som ger ditt hår en kallare nyans.