Så gör du en halvuppsättning i 5 enkla steg Så gör du en halvuppsättning i 5 enkla steg

Så gör du en halvuppsättning i 5 enkla steg

För den kommande höst- och vintersäsongen uppmuntrar Maria Nilas kreativa team dig att tänkta större än den klassiska hästsvansen. Uppgradera den vardagliga frisyren och implementera istället en mer avslappnad look med en elegant halvuppsättning. Se hur du steg för steg gör den perfekta halvuppsättningen samt vilka produkter som ska användas!

Så gör du en halvuppsättning steg för steg

Så gör du en halvuppsättning steg för steg

  1. Applicera värmeskydd genom att använda Quick Dry Heat Spray och applicera vår saltvattenspray Salty Mist för lätt stadga
  2. Skapa strandinspirerande lockar med hjälp av en stor locktång. Arbeta igenom håret, sektion för sektion. Böj inte hårets toppar för att uppnå de där mjuka strandiga vågorna
  3. Skapa en hästsvans av den övre delen av håret
  4. Ta en liten del av hår och vrid det runt hårsnodden. Fäst med en hårnål och fixera med vår hårspray Extreme Spray
  5. Avsluta med Styling Spray och Shimmer Spray för ett glänsande resultat

Produkter du behöver för en halvuppsättning

Skapa en halvuppsättning med veganska produkter

Alla våra hårprodukter är djurvänliga och 100% veganska. De är framtagna av vår kärlek till djur, eftersom de inte ska vara en del av hårvård. Vi vill göra det lättare för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld, genom att tillhandahålla vegansk skönhet av hög kvalitet.

Våra kemister utvecklar våra produkter med noggrant utvalda ingredienser som gör skillnad för miljön, kunderna, salongerna och djuren. Vi har egen produktutveckling, produktion och lager i vår fabrik i Helsingborg och härifrån fraktar vi över hela världen. Vi kan försäkra oss om att våra produkter har högsta möjliga kvalitet, med säkerhets- och kvalitetskontroller i varje steg i produktionskedjan.

I vårt sortiment av hårprodukter hittar du hårvårdsserier för alla hårtyper. Förutom produkter för din hårtvättsritual som schampo, balsam och hårmasker, hittar du hårstylingprodukter som saltvattenspray och värmeskyddande spray.