Så stylar du lockigt hår i 5 enkla steg Så stylar du lockigt hår i 5 enkla steg

Så stylar du lockigt hår i 5 enkla steg

Vad kan vara festligare än naturliga och avslappnade lockar? Det kreativa teamet på Maria Nila uppmuntrar starkt att låta befintliga lockar flöda fritt eller utveckla icke-existerande inför den kommande julsäsongen. Skulptera, forma och skapa – låt lockarna hänga fritt! Här kan du läsa om hur du stylar lockigt hår med 5 enkla steg.

Styla lockigt hår steg för steg

Styla lockigt hår steg för steg

  1. Applicera vårt värmeskydd Cream Heat Spray och hårkräm Curlicue Cream i vått hår
  2. Föna håret med en diffuser och låt lockarna torka till sina naturliga former
  3. Använd hårspännen för att skapa vågor och för att uppnå den form du lär ute efter
  4. Använd en locktång för att markera lockarna. Lägg försiktigt locktången i lockens c-form för att minimera frizz och markera lockarna
  5. Avsluta med vår hårspray, Styling Spray, och skimmerspray, Shimmer Spray, för att hålla lockarna på plats samt tillföra maximal glans

Rekommenderade produkter för denna look

Nedan har vi listat utvalda produkter för lockigt hår som kan användas för att åstadkomma denna look.

Få lockigt hår med veganska produkter

Genom att välja Maria Nila väljer du mer än bara ett hårvårdsmärke. Alla våra hårprodukter är 100% veganska och djurvänliga, eftersom djur inte ska vara en del av hårvård. Vi vill göra det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld genom att tillhandahålla vegansk skönhet av hög kvalitet.

Alla produkter tillverkas i vår fabrik i Sverige och våra kemister utvecklar våra produkter med noga utvalda ingredienser som gör skillnad för kunder, salonger, djur och miljö.

Annan hårvård för lockigt hår

Vi erbjuder hårvårdsserier för varje hårtyp. För lockigt hår rekommenderar vi serien True Soft – en serie baserad på arganolja som återfuktar och återupplivar torrt och sprött hår, minskar friss och bekämpar statisk elektricitet. Sortimentet innehåller ett återfuktande schampo, ett återfuktande balsam och en närande hårolja lämplig för daglig användning, samt en hårinpackning som rekommenderas att använda 1–2 gånger i veckan. True Soft-serien har en fruktig och en unik blommig doft av lilja, jasmin och ros. I jämförelse med serien Structure Repair är True Soft lämplig för naturligt torrt hår, medan Structure Repair är skräddarsydd för skadat och kemiskt behandlat hår. Lockigt hår har en tendens att bli frissigt och behöver mycket fukt. Därför passar True Soft utmärkt för just lockigt hår, med dess återfuktande egenskaper.