Maria Nila lanserar vårdande stylingsprayer Maria Nila lanserar vårdande stylingsprayer

Maria Nila lanserar nya vårdande stylingprodukter

Säg hej till vår nya trio av innovativa och vårdande stylingprodukter som gör det enkelt att styla och fräscha upp håret på ett ögonblick!

 Börja med Shaping Heat Spray, ett lätt värmeskydd som hjälper din look att hålla längre och är ett måste innan du stylar håret med värmeverktyg. Följ upp med Texture Spray som ger en texturerad känsla, volym och oändliga stylingmöjligheter – med minimal ansträngning.

När du vill fräscha upp håret mellan tvättar är Soothing Dry Shampoo lösningen. Det här torrschampot ger en ren känsla på sekunder samtidigt som skonsamma ingredienser svalkar och tar hand om känslig hårbotten.

Med den nya kollektionen kan du enkelt experimentera med din look eftersom alla stylingsprayerna kan användas direkt i torrt hår. De kan enkelt kombineras med andra stylingprodukter från Maria Nila, eller användas som en go-to-trio när du är på resande fot och allt du behöver är en snabb styling och uppfräschning.  

Som med alla Maria Nilas produkter är dessa tillskott 100% veganska, tillverkas i Sverige och har klimatkompenserade förpackningar.

Lär känna våra nyheter

Shaping Heat Spray

 

Shaping Heat Spray

 

Denna lätta spray skyddar från att skadas av värme från värmeverktyg, samtidigt som den varsamt formar håret och gör att din look håller längre. Sprayen innehåller de aktiva ingredienser Squalane och Glycerin som bevarar fuktnivån i håret och hårbotten. Har en fruktig blommig med noter som aprikos, liljekonvalj och ros.

Så använder du Shaping Heat Spray

 1. Skaka flaskan före applicering
 2. Spraya Shaping Heat Spray i torrt hår genom längderna och topparna
 3. Kamma eller borsta igenom håret för att fördela produkten jämnt innan du fortsätter med varma stylingverktyg

Fördelar med Shaping Heat Spray

 • Håller håret kontrollerat utan att det blir frissigt eller statiskt
 • Hjälper till att forma håret och håller looken längre
 • Skyddar mot värme
 • Ger en lätt och luftig känsla
 • Medium stadga 

Texture Spray

 

Texture Spray

 

Den perfekta och mångsidiga stylingprodukten! Ger medium stadga så att du kan få volym som håller, enkelt skapa en naturlig look och ge håret definition och karaktär. Texture Spray är formulerad med Squalane och Solrosfröextrakt för att bevara fukt i hår och hårbotten.  Har en fräsch fruktig doft med noter av jasmin och persika.

Så använder du Texture Spray

 1. Skaka flaskan väl före applicering.
 2. Spraya Texture Spray i torrt hår genom längderna och rötterna och styla
 3. Tack vare den lätta formulan kan du återapplicera Texture Spray under dagen för att bygga på textur utan att håret tyngs ner 

Fördelar med Texture Spray

 • Tynger inte ner tunt och fint hår
 • Ger textur
 • Ger volym
 • Gör håret lätt att styla
 • Medium stadga

Soothing Dry Shampoo

Soothing Dry Shampoo

En ny nivå av styling, där styling och hårbottenvård kombineras i ett lugnande och svalkande torrschampo. Soothing Dry Shampoo ger håret en nytvättad look och innehåller skonsamma ingredienser som Aloe Vera och Niacinamid, vilket gör den till den känsliga hårbottens bästa vän. Perfekt för dig som är på språng och inte vill kompromissa med att ta hand om din hårbotten. Doftar fräscht blommigt med inslag av iris, vit jasmin och amber. 

Så använder du Soothing Dry Shampoo

 1. Skaka flaskan väl före applicering.
 2. Spraya Soothing Dry Shampoo i torrt hår genom rötterna, du kan också spraya i längderna om det behövs. Håll burken ca 10 cm - 20 cm från håret för ett jämnt resultat.
 3. Vänta en minut innan du försiktigt masserar in det i rötterna.

 Fördelar med Soothing Dry Shampoo

 • Omedelbar uppfräschad känsla
 • Skonsam för känslig hårbotten
 • Motverkar kliande hårbotten och ger en svalkande känsla
 • Lugnande ingredienser som Aloe Vera och Niacinamid
 • Lätt stadga