Maria Nila Lanserar Beauty Bags och ny look-kampanj Maria Nila Lanserar Beauty Bags och ny look-kampanj

Maria Nila Lanserar Beauty Bags och ny look-kampanj

Maria Nila Lanserar Beauty Bags och ny look-kampanj

I vår lanserar Maria Nila sina uppskattade Beauty Bags i en ny begränsad upplaga. Varje Beauty Bag innehåller ett set med schampo och balsam i fullstorlek och i resestorlek från Care & Style-serierna, perfekt för att ge ditt badrum en härlig färgklick eller ta med dig när du reser. Maria Nila lanserar också en Styling Bag med alla produkter du behöver för att skapa din vår- och sommarlook.

Alla Beauty Bags tar sin färgstarka inspiration från Care & Style-serierna och är gjorda av tåligt återvunnet mesh, vilket gör dem perfekta för att samla dina skönhetsfavoriter. Tack vare det genomskinliga materialet kan du enkelt hitta allt du behöver för din dagliga rutin och den nya fickan hjälper dig att hålla reda på småsakerna du tar med dig.

För att sätta stämningen för lanseringen presenterar Maria Nila sin nya lookbook-kampanj Weekend Edits. Kampanjen är inspirerad av tre unika trendsättare som möts på ett pittoreskt kafé när solens strålar når baren och helgen börjar. Tillsammans med de nya vännerna upptäcker vi säsongens looks – och förstärker naturliga lockar, skapar sommarfrisyren med fransk touch och uppdaterar de klassiska vågorna till en Half Wave-stil.

Hitta din perfekta serie för vårens helger och sommaräventyr!

Hitta din perfekta serie för vårens helger och sommaräventyr!

Styling Bag

Innehåller Cream Heat Spray, Ocean Spray, True Soft Argan Oil, Cleansing Powder och Power Powder, den ultimata kombinationen av stylingprodukter med allt du behöver för att vara kreativ med din look i vår och sommar.

Head & Hair Heal Beauty Bag

Hälsosamt hår börjar med en hälsosam hårbotten. I vår Head & Hair Heal Beauty Bag ingår hårväxtstimulerande mjällschampo och mjällbalsam med Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt som också behandlar hårbottenproblem.

Luminous Colour Beauty Bag

Låt din hårfärg skina i vår- och sommarsolen! Vår Luminous Colour Beauty Bag innehåller färgbevarande schampo och färgbevarande balsam som återuppbygger och stärker hårstrukturen och ger lyster till naturligt och färgat hår. Granatäppleextrakt och Color Guard Complex skyddar och bevarar färgen i färgbehandlat hår.

Sheer Silver Beauty Bag

Vår Beauty Bag Sheer Silver livar upp ditt naturliga eller färgade blonda och ljusa hår för en fräsch sommarlook. Silverschampot och silverbalsamet neutraliserar gyllene toner men hjälp av violetta pigment och björnbärsextrakt. Seriens formula ger glans och stärker hårets struktur.

True Soft Beauty Bag

Ge ditt torra hår återfuktning och näring för ett blankare resultat med hjälp av True Soft Beauty Bag. Det återfuktande schampot och återfuktande balsamet är framtaget för naturligt torrt hår och mjukgör och stärker hårets struktur. Arganolja minskar frizz, bekämpar statisk elektricitet och tillför glans.

Pure Volume Beauty Bag

Ge ditt hår lite extra lyft den här säsongen med Pure Volume Beauty Bag. Detta volymschampo och volymbalsam ger fyllighet till fint hår samtidigt som det stärker hårets struktur. Vitamin B5 tillför volym och vitalitet med ett resultat som håller länge.

Structure Repair Beauty Bag

Återfukta och ge näring till ditt hår för ett friskare och mer skinande resultat. I vår Structure Repair Beauty Bag ingår vårdande schampo och vårdande balsam skapat för att reparera skadat, torrt och kemiskt behandlat hår. Algextrakt hjälper ditt hår att återfå sin naturliga styrka, mjukhet och glans.

 

Skapa din nya sommarlook: