Maria Nila lanserar Curl Definers Maria Nila lanserar Curl Definers

Maria Nila lanserar Curl Definers

Vår senaste hårvårdsserie Coils & Curls är fylld med vårdande ingredienser som ger en återfuktande och enkel tvätt- och stylingrutin för alla typer av lockigt hår. Med tillskottet av två nya curl definers har det aldrig varit enklare att ta hand om dina lockar från tvätt till styling.

Som med alla Maria Nilas produkter är Coils & Curls-serien 100% vegansk, producerad i Sverige och har klimatkompenserade förpackningar.

Lär känna Curl Definers

Nya Curl Definers är skapade så att alla med lockigt hår kan skapa sin unika hårvårdsrutin för att aktivera livlösa, torra lockar och ge dem massor av fukt och glans. Tack vare en enkel, men effektiv, stylingrutin gör nya Weightless Curl Definer och Luscious Curl Definer det enkelt att ta hand om texturerat hår. Båda Curl Definers innehåller vårdande ingredienser, noggrant utvalda för att ge fukt och definition genom hela stylingrutinen. 

Weightless Curl Definer

Weightless Curl Definer

Vad: En vårdande stylinggel som ger fukt, definition och lätt stadga med en viktlös känsla för vågigt och lockigt hår. Gelén vårdar håret samtidigt som den håller det mjukt och fritt från friss.

Så använder du produkten: Applicera i vått hår från rötterna till topparna. Krama håret uppåt för mer väldefinierade lockar. När håret är helt torrt, krama igenom håret igen för att ge en mjukare känsla. Tillsätt mer produkt för mer definition.

NyckelingredienserMoisture regulating Complex, Curl Guard Complex, Soothing Mix och Colour Guard Complex. Formulerad med en blandning av sheasmör, hyaluronsyra, glycerin, squalen och aloe vera.

Luscious Curl Definer

Luscious Curl Definer

Vad: Den rika stylinggelen ger djupgående fukt och definition, med en medium, byggbar stadga. Gelen sprids jämnt genom håret och lämnar lockarna jämnt inpackade med en mjuk, viktlös känsla. Lämplig för alla typer av lockar.

Så använder du produkten: Applicera i vått hår från rötterna till till topparna. Krama håret uppåt för väldefinierade lockar. När håret är helt torrt, krama igenom håret igen för att ge en mjukare känsla. Tillsätt mer produkt för mer definition.

NyckelingredienserMoisture regulating Complex, Curl Guard Complex, Soothing Mix och Colour Guard Complex. Formulerad med en blandning av sheasmör, hyaluronsyra, glycerin, squalen och aloe vera.


Upptäck hela Coils & Curls-serien och ge dina lockar den vård de förtjänar nu.