Nyheter! Årets Beauty Boxes är här Nyheter! Årets Beauty Boxes är här

Nyheter! Årets Beauty Boxes är här

När säsongen med högtider och julförberedelser börjar närma sig lanserar vi nu årets Beauty Boxes. Presentaskarna är fyllda med en full hårvårdsrutin, och med sin eleganta design i oväntade färgkombinationer är det den perfekta presenten till dig själv eller någon speciell.

Genom kampanjen Beyond Beauty Box hyllar vi vad en Beauty Box kan vara och hur de kan återanvändas, och lyfter hur Maria Nila bidrar genom den skönhet som vi producerar och skapar. Att tillverka 100% veganska produkter, hjälpa utrotningshotade arter genom The Friendly Year, och alltid ligga i framkant när det gäller att använda innovativa ingredienser, är bara några av de många saker som Maria Nila gör för att gå Beyond Beauty. 

Som med alla Maria Nilas produkter är Beauty Boxes 100% veganska och i år går 5% av intäkterna från varje Beauty Box till vårt välgörenhetsprogram The Friendly Year.

Med varje Beauty Box får du: 

  • Schampo och Balsam i fullstorlek
  • Booster Masque som en extra gåva
  • 100% veganska formulas, certifierade av Vegan Society
  • Box tillverkad i återvunnet material med löstagbara insatser, som gör det enkelt att återanvända din box
  • Klimatkompenserad förpackning

Hitta rätt Beauty Box för dig

Head & Hair Heal Beauty Box

Head & Hair Heal Beauty Box

Head & Hair Heal är den ultimata hårvårdsserien för en känslig, torr och kliande hårbotten. Lugnande och återfuktande Aloe Vera, balanserande Piroctone Olamine och stimulerande Peptider ger ditt hår och din hårbotten en lugnande känsla och främjar den naturliga hårväxten.

Luminous Colour Beauty Box

Luminous Colour Beauty Box
 

Bevara hårfärgen och ge ditt hår härlig glans med hjälp av Luminous Colour. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex förlänger hårfärgen, samtidigt som antioxidanter skyddar och F-vitamin stärker hårstrået.

True Soft Beauty Box

True Soft Beauty Box
 

Återfukta torrt och sprött hår med True Soft-serien. Formulerad med mjukgörande arganolja, skyddande sheasmör och fuktbevarande rapsolja som motverkar frissighet och statisk elektricitet och lämnar håret mjukt och välmående. 

Pure Volume Beauty Box

 

Pure Volume Beauty Box

 

Letar du efter lite extra volym? Pure Volume-serien boostar ditt hår med fuktbevarande Provitamin B5 och stärkande Moringaolja för en fylligare känsla och finish utan att tynga ner.

Structure Repair Beauty Box  

 

Structure Repair Beauty Box

 

Reparerande algextrakt och vårdande veteprotein är de viktigaste ingredienserna i Structure Repair-serien. Kemiskt behandlat och skadat hår blir mjukt och lent med en naturlig, hälsosam lyster.

Sheer Silver Beauty Box

 

Sheer Silver Beauty Box

 

Du behöver inte längre kämpa med gula toner tack vare Sheer Silver-serien. Violetta pigment neutraliserar varma toner i blont hår och björnbärsextrakt förstärker hårets naturliga slingor. Formulerad med vegetabiliskt protein för att ge håret en mjuk känsla.