Maria Nila lanserar Purifying Cleanse Shampoo Maria Nila lanserar Purifying Cleanse Shampoo

Nyhet! Maria Nila lanserar Purifying Cleanse Shampoo

Purifying Cleanse är en ny djuprengörande hårvårdsserie för alla hårtyper, utvecklad för att exfoliera och rengöra både hår och hårbotten. Den första produkten i serien, Purifying Cleanse Shampoo, kommer omedelbart att fräscha upp och återställa ditt hår, så att det är redo för andra behandlingar. Skapa den ultimata basen genom att använda denna kollektion mellan din vanliga Maria Nila tvättrutin.

Schampot innehåller exfolierande ingredienser och är sulfat- och silikonfritt. Purifying Cleanse Collection har en frisk och fruktig doft med inslag av aprikos och persika, samt en touch av mysk och fresia. Som alla Maria Nilas produkter är Purifying Cleanse-kollektionen 100% vegansk, producerad i Sverige med högkvalitativa ingredienser och har klimatkompenserade förpackningar.

SHOPPA PURIFYING CLEANSE

Nyckelingredienser i Purifying Cleanse

  • AHA-syror är en mild peeling som återfuktar och skapar en fräsch och välbalanserad hårbotten.

  • Aloe Vera-extrakt lugnar och hjälper till att motverka irriterad och kliande hårbotten och har en långverkande lindrande effekt.

  • Pepparmintsextrakt kyler ner för en uppfriskande känsla i hårbotten.
Så använder du Purifying Cleanse Shampoo Så använder du Purifying Cleanse Shampoo

Så använder du Purifying Cleanse

Detta djuprengörande schampo tar bort smuts och produktrester från både hårbotten och längder. Med ett pH-värde på 8-9 är detta schampo perfekt när du behöver en djupare rengöring. Purifying Cleanse Shampoo är optimalt att använda före en behandling på salong eller hemma när du vill återställa ditt hår. Använd som schampo när det behövs och applicera i vått hår.

  1. Massera genom håret och löddra upp.
  2. Låt verka i en minut och skölj sedan noggrant, applicera två gånger om det behövs.
  3. Avsluta med din favoritbehandling och balsam.

Använd var åttonde tvätt, eller vid behov. Hur ofta du ska använda Purifying Cleanse beror på ditt hår och dina personliga behov. Purifying Cleanse Shampoo är perfekt när håret känns platt och livlöst eller hårfärgen är matt – och för dig som använder mycket stylingprodukter.