Saltvattenspray för perfekta strandlockar Saltvattenspray för perfekta strandlockar

Saltvattenspray för perfekta strandlockar

Saltvattenspray är din direkta genväg till att få sommarlockar som ger intrycket av att ha spenderat dagen på stranden. Våra sprayer ger dessutom håret volym och textur samtidigt som de vårdar och skyddar håret. Är du redo att ta ditt sommarhår till nästa nivå? Låt oss djupdyka i exakt hur du går tillväga!

Vad är saltvattenspray?

En saltvattenspray är skapad för att ge samma effekt som havsvatten har på ditt hår och ge strandkänsla utan klibbighet eller stelhet. Sprayen framhäver dina naturliga vågor och lockar samt ger textur och volym till håret. Det gör den till ett perfekt val för den som vill ge ett annars platt och livlöst hår lite extra lyft. 

Fördelar med saltvattenspray

·  Naturlig textur och volym: Saltvattenspray skapar sommarvågor med känslan av att ha badat i saltvatten. Texturen hjälper också håruppsättningar att hålla längre.

·  Passar alla hårtyper: Oavsett om du har kort, långt, tunt eller tjockt hår så är saltvattenspray så pass mångsidig att det funkar på alla.

·  Vårdande ingredienser: Många föredrar att använda milda och vårdande ingredienser i sitt hår och fördelen med våra saltvattensprayer är just att de vårdar håret samtidigt som det stylas.

·  UV-skydd och färgbevarande: En av fördelarna med att välja produkter som Ocean Spray eller Salty Mist är att de är färgbevarande med Color Guard Complex samtidigt som de skyddar håret från UV-strålar och fria radikaler. 

Våra saltvattensprayer

·  Ocean Spray: Denna texturgivande saltvattenspray med extra stadga är perfekt för håruppsättningar som ska hålla länge eller för att framhäva dina naturliga vågor. Den ger ett matt resultat och har en fruktig doft av äpple och aprikos.

·  Salty Mist: Denna lättare, vårdande sprayen ger volym och lätt stadga vilket är perfekt för en mjukare och naturlig strandlook. Den har en blommig doft av bergamott och bulgarisk ros. Om du vill ge håret extra näring och glans rekommenderar vi att du blandar Salty Mist i handflatan tillsammans med True Soft Argan Oil och applicerar i hårlängderna.

Hur man använder saltvattenspray

1.    Preppa håret: Tvätta först håret med schampo och balsam och se sedan till att håret är fuktigt men inte blött. Våra sprayer fungerar bäst på handdukstorrt hår. 

2.    Applicera sprayen:

·  Ocean Spray: Spraya på fuktigt hår från rötterna ut i längderna. Föna håret för att få mer volym eller låt det lufttorka för en avslappnad, naturlig look.

·  Salty Mist: Använd i fuktigt hår och föna för definierade vågor, eller låt det lufttorka för en lättare saltkysst textur.

3.    Styla håret: Använd dina fingrar för att krama upp och snurra hårlockar för att forma vågor. Du kan också använda en locktång för att skapa ännu mer definierade lockar.

4.    Fullända din look: När ditt hår är torrt och stylat som du vill ha det kan du applicera ett tunt lager Styling Spray för att få frisyren att hålla.

Innan du går in med en hårfön eller ett annat värmeverktyg är det viktigt att använda värmeskydd. För att ge håret extra fukt under stylingen rekommenderar vi Cream Heat Spray som är en vårdande krämbaserad spray. Har du bråttom och vill ha en värmeskyddsspray som snabbar på torkningstiden så kommer du älska Quick Dry Heat Spray. Det är en lätt spray som skyddar håret samtidigt som den hjälper det att torka snabbare.

Maria Nilas saltvattensprayer

Vi är lika engagerade om produkter av hög kvalitet som vi är kring att ta fram dem på ett etiskt sätt. Alla våra produkter, inklusive våra saltvattensprayer, är:

·  100% veganska och animal-friendly: Vi använder bara växtbaserade ingredienser och gör inga tester på djur. 

·  Miljövänliga förpackningar: Våra förpackningar är klimatkompenserade.

·  Made in Sweden: Producerade med omtanke och noggrannhet för att garantera den högsta kvalitén.

 

Är du redo att njuta av beach waves?

Hoppa in i strandläge med din nya favoritsaltvattenspray och gör dig redo att låta ditt vågiga hår få glänsa. Oavsett om du ska ut på äventyr eller helt enkelt vill ta ditt hår till nästa nivå så är saltvattenspray ditt hemliga vapen för att se ut som att du precis levt ditt bästa liv på stranden.