Kraften i hårpuder Kraften i hårpuder

Kraften i hårpuder

I hårvärldens dynamiska värld kan de rätta produkterna lyfta din look från vardaglig till extraordinär med minimal ansträngning. Hårpuder och pudersprayer är stylingvärldens hemliga vapen för att förbättra hårets volym, textur och renhet utan att lämna några spår efter sig. Låt oss djupdyka i hur våra hårpuder kan förvandla ditt hår från platt till fantastiskt på några sekunder.

Hårpuder för alla behov

Oavsett om du vill förstärka hårets textur, fräscha upp det eller tillföra volym har vi hårpuder som tillgodoser dina behov på ett enkelt och effektivt sätt. 

Volympuder

Power Powder är din styling-superhjälte som skapar svårslagen volym och lämnar en matt look som håller hela dagen. Detta puder är perfekt för att ge även det finaste håret en voluminös boost och kombinerar enkelhet med effektivitet.

  • Långvarig volym: Med en stadga på 4 av 5 kommer detta puder se till att ditt hår får ett lyft och textur som håller hela dagen.
  • Matt finish: Den ger en matt look som samtidigt håller håret mjukt. Om du föredrar att ha lite mer glans i håret kan du avsluta med att jobba in True Soft Argan Oil i handflatorna och applicera i hårlängderna. 
  • Återaktiverbar volym: En snabb “rufsning” där du applicerat produkten återaktiverar volymen och ser till att din voluminösa look alltid ser nystylad ut.
  • Hur man använder: Skaka flaskan, spraya produkten nära rötterna och massera försiktigt för att skapa volym.

Hårpuder som fräschar upp och ger nytt liv

Cleansing Powder är mer än ett vanligt torrschampo. Det är en mångsidig produkt som rengör, fräschar upp och ger lätt textur, och blir som en mini-spabehandling för ditt hår. Det är därför inte konstigt att det är en sån favoritprodukt för många!

  • Absorberar olja och smuts: Tillverkad med risstärkelse som hjälper till att göra håret fräscht och rent med en blommig doft.
  • Get lätt textur: Ditt hår kommer att kännas nytvättat och lätt utan att du behöver tvätta det.
  • Hur man använder: Skaka flaskan, applicera när rötterna och jobba produkten genom håret för att ta ditt hår från fettigt till fantastiskt. Det lättaste sättet att applicera produkten är att hälla en liten mängd produkt i locket på burken och använda en puderborste för att applicera pudret precis där ditt hår behöver det som mest.

Puderspray för en snabb rengöring och volymboost

När du har stressiga morgnar eller behöver fräscha upp håret mitt på dagen är Dry Shampoo det perfekta valet. Den absorberar snabbt överflödig olja och ger håret ett lyft med textur.

  • Omedelbar uppfräschning: Absorberar olja snabbt och lämnar håret rent och livfullt.
  • Volymboost: Ger en fylligare look och grövre textur vilket underlättar stylingen och får den att hålla längre. 
  • Fruktig doft: Håller håret fräscht med en unik doft av päron. 
  • Hur man använder: Skaka ordentligt och spraya antingen direkt i hårbotten eller i handflatan och använd fingrarna för att jobba in produkten i håret och ge en fräsch look.

Puderspray för osynlig textur och volym

Vår Invisible Shampoo är perfekt för att ge ett mjukt, osynligt lager av volym och textur. Det ger en blurrande effekt till håret och förstärker dess naturliga textur utan att tynga ner.

  • Förbättrar naturlig textur: Ger volym och textur utan att lämna en tung hinna.
  • Osynlig finish: Arbetar osynligt för att lyfta och fräscha upp håret utan att det lämnar några spår. Det gör även denna spray perfekt för personer med mörkare hår!
  • Hur man använder: Spraya ett tunt lager i rötterna och i längderna och styla sedan som vanligt för en naturligt perfekt look.

Puderspray för den känsliga hårbotten

Soothing Dry Shampoo är en mirakelprodukt som kombinerar styling och hårbottensvård. Den fräschar upp håret samtidigt som den lugnar den känsliga hårbotten – den bästa av två världar.

  • Lindrar kliande hårbotten: Innehåller aktiva lugnande ingredienser som Aloe Vera och Niacinamide som främjar hårbottens hälsa och ger en omedelbar svalkande effekt.
  • Ger lätt stadga: Den ger lätt stadga som underlättar vid styling men ger samtidigt ett väldigt naturligt resultat.
  • Hur man använder: Skaka flaskan väl innan du sprayar jämnt i torrt hår. Massera in produkten i håret sektion för sektion. Vill du ha ett jämnare resultat kan du avsluta med att försiktigt borsta håret. 

Maria Nilas hårpuder

Vill du förstärka hårets textur, volym och fräschhet? Då kommer hårpuder att göra susen. Genom att applicera en liten mängd kan du uppnå salongsresultat hemma. Perfekt för snabba touch-ups, för att ge volym vid rötterna eller förlänga ditt hårs fräscha känsla mellan tvättar. Bevara hårets skönhet varje dag, utan ansträngning.