Välkommen till familjen Madelaine!

Vi är stolta att kunna presentera Maria Nilas nya globala ambassadör, Madelaine Petsch. Madelaine är skådespelerska känd från bland annat Riverdale och Jane. Med sitt oklanderliga hår och naturliga röda hårfärg är hon en självklar ambassadör för Maria Nila. 

Madelaine är uppvuxen på en växtbaserad kost och har ett stort engagemang för djur och hållbarhet, vilket gör henne till det perfekta tillskottet till Maria Nila-familjen.

"Alla som känner mig vet hur mycket jag bryr mig om djur och hållbarhet. Jag är så glad över att samarbeta med Maria Nila, ett företag som sätter båda dessa först – och som får mitt hår att se och kännas fantastiskt."

– Madelaine Petsch

Madelaines hårvårdsrutin

"Jag tycker om att växla mellan serierna True Soft och Head & Hair Heal för schampo och balsam. True Soft Argan Oil är en underbar leave-in som jag använder under nätterna efter en lång dag av styling med värmeverktyg. De dagar jag inte tvättar håret (jag försöker att bara tvätta en gång i veckan) använder jag Invisidry Shampoo.

När jag har en look som behöver hålla länge använder jag Finishing Spray. Verkligen den starkaste hårsprayen jag har använt, håller mitt hår bakåtslickat till jag borstar det igen. En helig produkt för mig."

Spana in hela vår intervju med Madelaine här!