Maria Nila lanserar nya Beauty Bags! Maria Nila lanserar nya Beauty Bags!

Maria Nila lanserar nya Beauty Bags!

Den här säsongen lanserar Maria Nila en ny färgstark version av community-favoriten Beauty Bags, en för varje Care & Style-serie. Årets Beauty Bags kommer i begränsad upplaga och har en unik design som är skapad exklusivt för Maria Nila av den italienska kreatören och konstnären Daniela Pinotti. Daniela skapade sex unika prints för att matcha essensen i varje Care & Style-serie, inspirerade av de livfulla färgerna som finns runt omkring oss.

"Genom Maria Nila Beauty Bags möter min utforskning av den naturliga världen de olika dofterna i varje hårprodukt, vilket ger upphov till sex handmålade akvarellmönster med mjuka färger och flytande abstrakta former”, berättar Daniela om hur årets Beauty Bags skapades.

Maria Nila i samarbete med Daniela Pinotti

Maria Nila i samarbete med Daniela Pinotti

Daniella Pinotti föddes 1986 i Rom och har, sedan hon tog en kandidatexamen i modedesign från I.E.D. European Institute of Design 2008 i Rom, arbetat som tryck- och textildesigner för flera internationella varumärken. 

"Min kreativa process är djupt kopplad till naturen, det som har starkast inflytande på mig, och den mest synliga representationen av intuition” säger Daniela om den kreativa processen och hennes inspirationer bakom Beauty Bags.

Väskan, gjord av 100 % återvunnen polyester, har en multifunktionell design och är skapad i ett tyg som har en tvättbar insida för enkel rengöring och som gör att du kan använda den länge. Med hållbarhet i åtanke ville vi skapa en väska som du kan bära med dig och älska i många år. I år lanserar vi även en begränsad upplaga av ett Scrunchie-kit i matchande mönster som säljs exklusivt på Maria Nila salonger.

Årets Beauty Bags

Varje Beauty Bag innehåller ett schampo och balsam i full storlek tillsammans med en hårinpackning från samma Care & Style-serie, så att du kan hitta det bästa setet för din specifika hårtyp. Den färgstarka väskan är också perfekt för att förvara dina skönhetsfavoriter när du är på resa eller för att liva upp ditt badrum.

Hitta rätt Beauty Bag för dig

Head & Hair Heal Beauty Bag


För torr eller känslig hårbotten
Head & Hair Heal Beauty Bag är det perfekta kitet för alla som har en känslig och torr hårbotten. Beauty Bag innehåller schampo, balsam och hårinpackning med lugnande och återfuktande aloe vera-extrakt, balanserande Piroctone Olamine och hårväxtstimulerande peptider.

True Soft Beauty Bag


För naturligt torrt eller lockigt hår
Produkterna i True Soft Beauty Bag kommer att återfukta och stärka torrt hår och ge lockigt hår lite extra kärlek. Schampot, balsamet och hårinpackningen är formulerade med mjukgörande arganolja, skyddande sheasmör och fuktbevarande rapsolja för att stärka och ge ditt hår en silkeslen känsla.

Sheer Silver Beauty Bag


För blekt och naturligt blont hår
Ge ditt blonda hår kalla tonerna tillbaka med Sheer Silver Beauty Bag. Produkterna i denna ultimata trestegsrutin innehåller violetta pigment som hjälper till att neutralisera gula och orange nyanser, samt björnbärsextrakt som tillför härlig glans.

Pure Volume Beauty Bag


För tunt och fint hår
Om du letar efter lite extra volym, välj Pure Volume Beauty Bag. Den här hårvårdsserien är framtagen för att boosta tunt och fint hår med Provitamin B5 och stärkande moringaolja som skapat en fylligare känsla och ger långvarig volymgivande effekt.

Structure Repair Beauty Bag


För skadat och kemiskt behandlat hår
Structure Repair Beauty Bag innehåller schampo, balsam och hårinpackning med återuppbyggande algextrakt och mjukgörande veteprotein. Skadat och kemiskt behandlat hår blir mjukare och smidigare samtidigt som det återfår sin naturliga och hälsosamma lyster.

Luminous Color Beauty Bag


För färgat och matt hår
Luminous Color Beauty Bag hjälper till att bevara färgen i ditt hår genom granatäppleextrakt och Color Guard Complex, medan vitamin F stärker hårstrået. Denna hårvårdsserie är ett perfekt val för både färgat och naturligt hår om du vill lägga till extra glans i vår och sommar!