Få vågigt hår - 6 steg till en hälsosam Half Wave-look Få vågigt hår - 6 steg till en hälsosam Half Wave-look

Få vågigt hår - 6 steg till en hälsosam Half Wave-look

Hårtrender kommer och går, men glansiga vågor blir aldrig omoderna. Denna uppdaterade version av den klassiska stilen är en ny Half Wave-look som ger ditt hår intrycket av både längder och volym. Grunden för alla friska hår och frisyrer börjar med en hälsosam och balanserad hårbotten. Om du vill skapa denna look rekommenderar vi därför Head & Hair Heal Beauty Bag som behandlar hårbottenproblem och stimulerar hårväxten. Beauty Bag innehåller schampo och balsam i både full- och resestorlek, för att hålla ge ditt hår näring och glans både hemma och när du reser. Genom styling skapar du rörelse och kontraster i håret på ett coolt och glamoröst men ändå avslappnat sätt. Se hur du skapar moderna Half Waves i 6 steg!

Få vågigt hår - Steg för steg

  1. Börja din rutin med att skölja igenom håret noggrant med vatten. Applicera sedan en liten mängd Head & Hair Heal Shampoo och massera in i hårbotten. Skölj och upprepa processen, eftersom dubbel schamponering ger ditt hår en bättre grund för de lugnande ingredienserna i balsamet. För att hålla ditt hår friskt rekommenderar vi att du använder Head & Hair Heal Masque minst en gång i veckan som en extra behandling. Din hårbotten behöver fukt precis som ditt ansikte, och den här serien är packad med vårdande och stimulerande ingredienser som skapar ett mer hälsosamt resultat.
  2. Följ upp med Head & Hair Heal Conditioner, eftersom balsam stänger hårets fjällskikt och hjälper till att låsa in de aktiva ingredienserna och ge skydd till hår och hårbotten.
  3. När ditt hår är fuktigt applicerar du Cream Heat Spray för värmeskydd och Ocean Spray för mer textur, stadga och en look som håller längre. Föna eller lufttorka håret tills det är helt torrt.
  4. För att skapa Half Wave-looken behöver du en tjock locktång som skapar stora lockar. Nyckeln här är att lämna topparna "orörda" för ett mer modernt resultat. Istället för att klämma fast håret i din locktång lindar du det bara runt för att skapa en mjukare lock. Välj att locka varje sektion av håret eller bara utvalda delar längre fram för att rama in ditt ansikte.
  5. Avsluta med att tillsätta Finishing Spray och True Soft Argan Oil i längderna för att kontrollera frizz och få extra glänsande och jämna vågor. För extra volym och längre hållbarhet, lägg till Invisidry Shampoo till både rötter och längder.
  6. Behöver du fräscha upp håret under dag två efter tvätt? Tillsätt det lätta Cleansing Powder för en fräscht nytvättad look!

Våra bästa produkter för vågigt hår

Om du har vågigt hår kanske du känner igen dig i att det lätt kan bli frissigt. När det kommer till hårprodukter för vågigt hår är det viktigt att välja produkter som tillför styrka och håller håret hälsosamt. För att ge dina vågor definition och glans har vi listat några av de bästa produkterna för vågigt hår:

 

Få mer inspiration till dina vågiga sommarlooks