Framhäv naturliga lockar

Framhäv dina naturliga lockar i 6 enkla steg - Vi listar våra bästa tips

Om du har lockigt eller krulligt hår kanske du känner igen dig i att håret lätt kan kännas torrt och bli skört. En hårvårdsrutin anpassad för din naturliga hårtextur och livfulla volym med återfuktande och stärkande produkter blir därför extra viktig för ett hälsosamt resultat. För att framhäva dina naturliga lockar rekommenderar vi att du använder vår True Soft-serie, gjord med mjukgörande arganolja som också tillför glans och minskar frizz. Läs mer om hur du skapar livfulla lockar i 6 enkla steg!

Ge dina lockar nytt liv med en steg för steg-rutin

  1. Börja din rutin med att skölja igenom håret noggrant med vatten. Applicera sedan en liten mängd True Soft Shampoo i vått hår, fördela genom längderna och massera igenom din hårbotten. Upprepa sedan processen eftersom dubbel schamponering ger ditt hår en bättre grund för att ta till vara på de fuktgivande ingredienserna i balsamet.
  2. Krama försiktigt ut vattnet ur håret innan du applicerar True Soft Conditioner med fokus på längderna. Låt balsamet sitta i några minuter så att de fuktgivande ingredienserna får verka, samtidigt som du varsamt börjar reda ut håret. För att hålla ditt friskt rekommenderar vi även att du använder True Soft Masque en gång i veckan innan balsam.
  3. Efter hårtvätten kramar du ur överflödigt vatten från håret med en handduk, eller ännu hellre en gammal t-shirt eller örngott som är mer skonsamt för lockarna. Detta hjälper till att minska frizz som en "vanlig" handduk kan skapa på grund av det grova materialet.
  4. Blanda Structure Repair Leave In Cream med True Soft Argan Oil för att ge ännu mer fukt till både längder och rötter.
  5. För mer definierade lockar fördelar du Curlicue Cream i längderna. Red ut håret mer om det behövs och snurra några lockar med hjälp av dina fingrar eller en borste för att ge håret mer form.
  6. Låt håret lufttorka eller använd en hårfön på låg värme. Tillsätt några extra droppar True Soft Argan Oil i topparna när de har torkat för ännu mer näring och glans. Om du avslutar din look med att använda värmeverktyg är det viktigt att alltid använda värmeskydd för att skydda ditt hår.

Produkter för att framhäva lockar

Ditt lockiga hår behöver produkter som vårdar och hjälper till att motverka att det blir torrt. För lockigt hår är det därför viktigt att välja produkter som adderar fukt och stärker håret. För att framhäva dina lockar och ge dem en mjuk känsla med glans, har vi samlat några av de bästa produkterna för lockigt hår.

  • True Soft: hårvårdsserien framtagen för att maximera återfuktning gör dina lockar mjuka och glansiga.
  • True Soft Argan Oil: en räddare för alla hårtyper som ger glans och motverkar frissighet. Absorberas snabbt av håret utan att tynga ner.
  • Curlicue Cream: en vårdande kräm som framhäver och definierar lockigt och vågigt hår. Använd i handdukstorkat hår för att skydda håret mot luftfuktighet och motverka kluvna toppar. 
  • Styling Mousse: hårmousse som ger struktur, glans och stadga till naturliga lockar. 

Få mer inspiration för dina sommarlooks